Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van egy weboldal, ahol csak...

Van egy weboldal, ahol csak btcvel lehet fizetni, de nekem nincs és nem is értek hozzá, hogy tudom megoldani, hogy ne veszítsek pénzt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, látom, hogy ez egy tőzsde alapú netes fizető eszköz, nekem egyáltalán nem tetszik, hogy nem tudok egyszerűen csak utalni kártyáról pénzt, de ez van, utánna olvastam, hogy a tárcát is fel lehet törni, ráadásul ahogy le van írva én azt nem értettem meg, meg azt sem értem, hogy csak úgy nem tudok venni btct, ráadás még alkudni is szokás, nem úgy megy, hogy bemegyek a pénzváltóba és váltok amit akarok itt még azért is fozetni kell, hogy az eladóval üzleteljek. Bár fiatal vagyok, de ez nem az én világom és megmondom őszintén egy rakás ....nak gondolom ezt, de most a szükség ravisz, hogy használjam.

Szóval ahhoz kérek infót, hogy van egy áru legyen egy ritka karóra pl. az ára legyen 50000 forint, viszont bitcoinban, mi a teendő? Hogyan vegyek 50000ert úgy, hogy ha holnap utalom el, ne kelljen félnem, hogy vennem kell hozzá egy keveset mert esett az értéke. Vagy ha tárolni akarom erre nincs garancia? Le kell bonyolitani az uzletet azonnal? Tárca szükséges, akkor is, ha megvétel után egyből el is költöm?

Segítségeteket előre is köszönöm!

2021. ápr. 23. 11:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8# ne térj el a lényegről, nem az oldal megbízhatósága a kérdés, hanem a bitcoin :)

9# ázsiai oldal és csak usd euro vagy font van megadva.

10# örülök, hogy vicces. 3-10k forint egy vétel és utalás? Mi a ....? És van akinek ez megéri??? Köszi a választ, de ez nagyon drága, akkor majd keresek valakit aki elutalja :D

2021. ápr. 23. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Drága gyermekem, mindenki ennyiért utal bitcoint, nem téged húznak le, hanem valóban ennyi az ára egy bitcoin utalásnak, ez van. Bitcoinnal nem kenyeret veszünk a sarki közértben, hanem drogokat, lopott meg hamis szajrét, akárcsak te is.
2021. ápr. 23. 13:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy nem lehuzas, de akkor sem éri meg ez nekem, köszönöm a választ :)
2021. ápr. 23. 13:11
 14/15 anonim ***** válasza:
73%
Ja jó, csak azért mondom, mert azt írtad, hogy "akkor majd keresek valakit aki elutalja", de senki nem tudja olcsóbban elutalni. A bitcoin-bányák (akik a bitcoin utalásokat intézik) energiafogyasztása nagyobb mint Magyarországé, ezt sajnos durván meg kell fizetni, vagy nincs biznisz.
2021. ápr. 23. 13:15
 15/15 A kérdező kommentje:
14# ja értem, leesett a lényeg :D Köszönöm a választ, akkor nem lesz üzlet :D
2021. ápr. 23. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!