Goruda772 kérdése:
Erről a tricikliről szeretnék érdeklődni. Melyik évben készülhetett? Mennyiért tudnám eladni? Teljesen működőképes
2021. ápr. 22. 11:26
1/11 anonim válasza:
Hirdesd meg 5000Ft-ért és ha annyiért nem viszik el, akkor vidd lejjebb az árát. Szerintem már annak is örülhetsz ha nem neked kell a szeméttelepre vinni, hanem valaki elviszi ingyen.
2/11 A kérdező kommentje:
Szeméttelepre nem viszem , akkor várok még vele éveket és akkor megpróbálom eladni 😉
2021. ápr. 22. 11:35
3/11 anonim válasza:
Ez egyelőre nem antik, csak szemét. 30 év múlva talán beveszi egy múzeum ingyen.
4/11 anonim válasza:
Attól, mert valami régi, még nem ér sokat. Várhatsz vele 20 évet is, attól nem fog többet érni. Szerinted melyik ér többet: egy 2 éves Skoda Fabia, vagy egy 20 éves rozsdás, szakadt Skoda Fabia?
5/11 A kérdező kommentje:
A régi skodakat, trabantokat, ladakat is ugyan ugy megveszik.
2021. ápr. 22. 11:43
6/11 anonim válasza:
Nem azt kérdeztem, hogy megveszik-e, hanem hogy szerinted melyik ér többet. A 2 éves vagy a 20 éves ugyanabból?
Ha szerinted a 2 éves, akkor miből gondolod, hogy néhány év múlva többet fog érni a rozsdás, használhatatlan tricikli, mint most?
Ha a 20 éves ér szerinted többet, akkor meg nézz szét néhány hirdető oldalon és rájössz, hogy nem.
7/11 anonim válasza:
Te is abba a gyakori tévedésbe esel bele, hogy azt gondolod, hogy attól hogy valami régi, feltétlenül értékes is.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem kértem hogy ki oktass , kérdeztem valamit te már másról beszélsz. Nekem értékes mert régi és működik és nem találkozok vele gyakran. 😉 Na szép napot.
2021. ápr. 22. 11:50
9/11 anonim válasza:
Semmi gond azzal, hogy neked értékes, de te azt kérdezted, hogy másnak értékes-e, megvennék-e. Erre kaptál válaszokat indokokkal. Ha te ezt kioktatásnak vetted, az a te gondod.
10/11 anonim válasza:
Rakd rendbe, rozsdát szedd le egy új festés, lánc, zsírozás és mindjárt kelendőbb lesz. Vannak akik szeretik a retro holmikat, főleg, ha szép állapotban vannak. Akkor akár egy 20-ast is adnának érte. Facebook marketplace-en retro csoportokban érdemes hirdetni, esetleg a jófogáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!