Megéri ma Dogecoin-t venni?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom hogy 4.20. 0.5$ / 0.75$ vagy akár 1$-t is elfogja ma érni az árfolyama, mennyire tartjátok reálisnak?2021. ápr. 20. 06:26
2/17 anonim válasza:
Rakd bele nyugodtan azt a tízezer forintodat, előbb-utóbb csinálhatsz belőle tizenötezret is. :-)
4/17 A kérdező kommentje:
Melyik opció a legvalószínűbb?
1. A nagy hype miatt amint eléri a 0.8$-1$ közötti árfolyamot rengetegen eladják majd befog esni az egész és vége.
2. A következő 3 napban folyamatosan emelkedni fog, akár 1$ fölé is (4.20. a Dogecoin "születésnapja", 22-én Földnapja, SpaceX launch és Elon Musk is ír majd Twitter bejegyzést.
3. A következő 3 napban felmegy, majd hirtelen beesik 0.3$-ra, de június 17.-ig (Elon Musk születésnapjáig) visszaküzdi magát 1$-ra.
2021. ápr. 20. 07:21
6/17 anonim válasza:
Ez komoly? Tényleg attól vársz árfolyam-ingadozást, mert Földnapja lesz? Hát ez tényleg komoly! :-) Birka többség, mindig mondom.
7/17 anonim válasza:
Ha el is eri az 1 et szerintem utana olyan utembe fognak kiszallni belole az emberek hogy az alja nagyon nagyon alacsonyan lesz. Nezd meg az xrp tuskeit, ugyanez volt ottis. Ittis ez lesz.
8/17 anonim válasza:
Arra figyelj hogy minden tradenek 2 oldala van. Egy valaki elad mas megvesz. Szerinted kinek magasabb a kockazata? Aki most vesz vagy aki most elad? Hat az arfolyamot ki mozgassa konnyebben? Aki 10x kisebb aron bevasarolt vagy aki most vesz?
9/17 anonim válasza:
Még 0.037-en vettem 25 ezer dogecoint, két pumpát kivártam, a harmadik után 0.25-ön eladtam húszezret és büszke voltam magamra, hogy csináltam egy millát. Most persze fogom a fejem. Ezek után biztos vagyok benne, hogy felmegy 1 dollárra, hogy kellően hülyének érezhessem magam :)
10/17 anonim válasza:
Na a kérdés feltevése óta eltelt 2-3 napban kb 50%-ot vesztett az értékéből, nemhogy felment volna 1 dollárra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!