Hogyan lehetek mekis üzletvezető?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 20:23
11/16 anonim válasza:
Kihalásos alapon megy.
Illetve, ha azt hiszed, hogy egy bank csak úgy rád szór 200+ millás hitelt, akkor azt tudom tanácsolni, hogy ébredj fel. Semmi fedezetre még egy milliót se kapnál, nemhogy 200-at.
Nem te vagy véletlenül az a fiatal kérdező, aki pár napja meg akarta magyarázni, hogy a haverjával úgy lesz vállalkozó, hogy a bank finanszírozza majd a vállalkozását?
12/16 A kérdező kommentje:
Kihalálos alapon? So csak akkor lehetek üzletvezető, ha elmegy a jelenlegi?
Nem én vagyok.
2021. ápr. 20. 10:08
13/16 anonim válasza:
Akkor lehetsz üzletvezető, ha megnyílik egy üzletvezetői pozíció, amit be kell tölteni. Ehhez rengeteg előző tudást és tapasztalatot kérnek kritériumként, többek között azt, hogy több éves kisvezetői tapasztalatod legyen multis gyorséttermi láncnál.
14/16 anonim válasza:
Ez belsős pozíció, nem nyílt, van aki 10+ lehúzott év után lesz kész arra, hogy üzletvezető legyen. És jah, kb kihalásos alapon megy, vagy ha valaki megunja és elmegy.
15/16 Tepfal válasza:
A "kihalásos alapon" itt azt jelenti kb., hogy a meki nem ad el több engedélyt, hogy üzletet nyithass. Ha egy működő meki vezetője már nem akarja tovább vinni az üzletet (megunta vagy meghalt), akkor annak az üzletnek az üzemeltetési jogát megveheted, illetve vagy magát az üzlethelyiséget is megveszed vagy pedig azt bérled. Így a tiéd lesz az étterem. De úgy már nem ad ki a meki engedélyt, hogy "figyi, itt van egy tök jó üzlethelyiség, csinálnék benne egy új mekit", hanem csak már működő üzleteknél lehetnek változások.
16/16 A kérdező kommentje:
Okii ez így teljesen megfelel nekem.
Kell ehez vmilyen végzetség?
Azért kérdem, mert kaptam olyan vaszt is, meg láttam máshol is, h ha jól teljesítesz a többi munka körben, akkor előléptetnek.
És most akk ha elmegy a jelenegi üzletvezető megpályázhatom a helyét.
2021. ápr. 20. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!