Miért lehet felfüggesztve PayPal egyenlegem?
Külföldről érkezett rá pénz egy eladásomból viszont felfúggesztették a tranzakciót.
Én arra gondoltam hogy lehet a vevő vissza vonta hogy visszakapja a pénzét vagy anyuci észre vette hogy használták a kártyát
Bankszámlát egyébként nem enged hozzá csatolni hiába próbáltam
Ha új eladó vagy, akkor eleinte az eladásokból beérkező pénzt 'felfüggesztik', hogy se a vevő, se a paypal ne legyen átverve.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a pénzt később kapod meg.
- eladás után 48+ óra elteltével a vevő megerősítheti, hogy megkapta a terméket, ekkor egyből feloldódik a pénz
- paypalon megadod a nyomkövetési számot, ha a termék ez alapján megérkezett akkor +1 múlva feloldódik a pénz
- ha nem csinálsz semmit, akkor 21 nap múlva oldódik fel.
De erről a paypalnak emailben értesítenie kell.
A vevő nem tudja egyszerűen "visszavonni" a pénzt, csupán megvitatni a tranzakciót (termék nem érkezett meg, nem az volt benne, vagy nem ő hajtotta végre a tranzakciót)
Ha van nyomkövetési számod, akkor a legtöbb esetben védve vagy az ilyen átverésektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!