Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gyári dolgozónak mindenki...

Gyári dolgozónak mindenki alkalmas?

Figyelt kérdés
Nálunk csak gyárak vannak, ezen kívül kb nulla álláslehetőség. Milyen fizikai alkalmassági vizsgálat van gyári munkavállalás esetén?
2021. ápr. 18. 11:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A vedéglátósokat sem szakmunkás minimálbérrel fizették, hanem 15 naposokba jelentik be őket. Üdv a valóságban. 😩
2021. ápr. 18. 14:16
 12/21 A kérdező kommentje:
A pótlékokat stb úgy nézd, hogy akinek nincs gyereke, az mindig kevesebb fizetést kap.
2021. ápr. 18. 14:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Ember, nézz már utána a törvényeknek! A minimálbér összegének, plusz a törvény által meghatározott minimum pótlékoknak és akkor rájössz, hogy az a cég egy csaló, törvénykerülő, rabszolgatartó!
2021. ápr. 18. 14:23
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem ertesz. A gyermektelen dolgozoknak mindig kevesebb a netto bérük, mert tőlük több adot vonnak!
2021. ápr. 18. 14:26
 15/21 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok a valósággal, jobban mint te kérdező.

Ezért írtam még másik cégeket is, amelyek nem ilyen ócska, korruptak, mint az a Zala megyei.

Olvas utána, mert így hülyére fognak venni!

2021. ápr. 18. 14:26
 16/21 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem kamu! Zalában ezek a fizetések vannak!
2021. ápr. 18. 14:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Zala kb Borsod!
2021. ápr. 18. 14:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Elsőnek tanulj meg értőn olvasni, utánanézni a jogszabályoknak, stb., aztán folytatjuk a beszélgetést.
2021. ápr. 18. 14:31
 19/21 A kérdező kommentje:
Az megvan hogy hiába nézel utána a jogszabályoknak ha dolgoznid meg kell, és nem igazán válogathatsz?
2021. ápr. 18. 14:34
 20/21 anonim válasza:
Üdvözletem ez a bizonyos cég amit a kérdező megnézett csak nem a ""sarokköszörű "" művek? Bármennyire is hihetetlen egyeseknek a dolog tényleg ott úgy néz ki a fizetés ,hogy van egy nevetségesen alacsony alapbér és erre a potlékok rájönnek igy azt mondják ,hogy rossz de a minimumot megütő a fizetés. Ja és jelenleg tucatszám hordják be oda az ukránokat ,hogy alacsonyan lehessen tartani a béreket ha nem tetszik meg is mondják hogy jönnek az ukránok.((természetesen állami segítséggel mert nem eus tagországként nem tudnának csak ugy munkát vállalni, még tolmácsot is adnak mellélyük))Hogy a kérdésre is válaszoljak szerintem először is a gyári munkábol is sok féle van, ugyan azon a helyen.Ha valami tréneri pozícióba sikerül bekerülni vagy meosként akkor kibírható, szalagmunkásként az erősebb emberek is belenyomorodnak testileg lelkileg egyaránt. Én azt tudom tanácsolni hogy először is messziről kerüld a rabszolga közvetítő irodákat, vannak kis helyek is ahol munkásokat keresnek. Én pl forgácsoló vagyok a szomszéd műhelyben ahol korábban dolgoztam, egyszerű sorjázó ként dolgoztak lányok, egyműszakban, munka volt de nem kellet belerokkaniuk. Én magam is találtam úgy munkát, hogy egyszerüen besétáltam a helyre lenne-e munka de inkább a célirányos keresést és telefont e-mailt ajánlanám.
2021. ápr. 18. 15:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!