A városházán keresztül kaptam munkát 3 hónapra. Ha megállom a helyem a munkahelyen, maradhatok tovább, mint 3 hónap?
Figyelt kérdés
A városházán keresztül találtam munkát, bementem és mondtam, hogy szeretnék dolgozni, ők adtak munkát és aláírtam egy munkaszerződést. Ez a szerződés 3 hónapos. Úgynevezett közhasznú leszek, mármint közhasznún vagyok a munkában. Augusztus végén kell mennem munkaalkalmasságira a dokihoz. Ha 3 hónap után szeretnék maradni a munkahelyen, akkor ezt megtehetem, hogy ott maradok? Ilyenkor a munkáltató, akinél majd dolgozok, foglalkoztathat 3 hónap után is? Akkor ugye a munkáltatóval kell szerződést kötnöm. De hogy van ez pontosan?2010. aug. 21. 19:09
1/2 anonim válasza:
Én is voltam, már nem is egyszer ilyen közhasznún keresztül, hol a polgármesteri hivatalban bent irodán, hol meg kinti munkát végeztem. Sajnos egyszer sem hosszabbították meg, mert megvan adva, hogy egy ember 90 napot lehet foglalkoztatni egy évben...vagyis ennyit le is kell dolgozni, csak nem feltétlen egy huzamban. Így több emberre is sor kerül.
Persze a remény hal meg utoljára, bízz benne, hátha jól végzed a munkád, akkor felfigyelnek rád, és felvesznek állandóra.
Sok sikert kívánok, és jó munkát!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. aug. 21. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!