Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendeltem egy képeslapot...

Rendeltem egy képeslapot E-bayről. Németországból érkezik,és ajánlottan adták fel.Mit jelent az,hogy Vámkezelték? Így szerepel a posta követési oldalán, hogy "Vámkezelés vége".Ez micsoda?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

de akkor meg mit rugózol rajta????

Majd megérkezik.

2021. ápr. 16. 13:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Mert van még egy ajánlott levelem, szintén hasonló értékben. Ha az is fent akad, azt már biztos megvámolják.
2021. ápr. 16. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, funkcionális analfabéta vagy...??? EU-n belül NINCS vám, nem érted??????
2021. ápr. 16. 13:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne, akkor a Németországból érkező levelet sem nézné meg a NAV,de mégis megnézte..na akkor ki az analfabéta?
2021. ápr. 16. 13:46
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Hát bazzeg, akkor toppantgass! és krenköld magadat fölösleges hülyeségekkel...
2021. ápr. 16. 13:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk elolvashattad volna a posta weboldalán a vonatkozó információt... EGy fél szóval sem említetted, hogy maga a küldemény HONNAN származik eredetileg....

[link]

"Az Európai Unió (EU) tagországaiból érkező küldemények vámszempontból belföldi küldeményeknek számítanak, így ezek a küldemények nem esnek vámkezelés alá. Ez alól kivételt képezek azok a küldemények, amelyek az EU területéről érkeznek, de harmadik országból (EU-n kívülről) származnak (pl. USA-ból származó küldemény Németországon keresztül érkezik).

2021. ápr. 16. 13:54
 17/18 A kérdező kommentje:
Ezt mondta a postás nő is..ezt tudom!! De az enyém kimondottan Németországból jön, ezért tnem értem!!!!!!
2021. ápr. 16. 13:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmi jelentősége nincs, csak átvilágítanak minden külföldről érkező küldeményt. se vámot, se áfát nem kell fizetni. majd megérkezik.
2021. ápr. 17. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!