Hogy tudok venni egy sajat, privat szigetet? lehetoleg a foldkozi-tengeren, gorogorszag partjainal pld. jo lenne,de ne legyen olyan tavol a civilizaciotol! olyan lenne mint egy nyaralo. 150-600 negyzetmeter kozott jo lenne. mennyibe kerul? tobbi lent
Figyelt kérdés
hogy mukodik ez? internetes aruhazakon lehet venni? vagy hogy mukodik ez? regi vagyam egy sziget ami csak az enyem es azt csinalok vele/rajta amit szeretnek. koszonom az ERTELMES valaszokat! a megadott szempontok alapjan mennyibe kerul. de a hely nem is olyan fontos2021. ápr. 16. 10:03
1/6 A kérdező kommentje:
trollok kimeljenek!
2021. ápr. 16. 10:03
2/6 anonim válasza:
Én itt szoktam nézelődni: [link]
3/6 A kérdező kommentje:
koszi! nem is tudtam hogy van ilyen
2021. ápr. 16. 10:09
4/6 anonim válasza:
Szerintem neked max erre telne anyagilag: [link]
Itt ingyen kapsz telket, melyek egy részéhez jár egy régi lepukkadt épület is, régebben voltak róla videók, nem volt olyan vészes az állapotuk.
5/6 anonim válasza:
Nyilvánvalóan troll kérdés. Magyarul sem tud írni, gondolhatjátok akkor angolul (neadjisten a helyi nyelven) mennyire menne...
6/6 anonim válasza:
Nem troll, egy másik kérdésnél eladta a videó kártyáját és ezt a 21eFt-ot akarja valószínűleg egy-két szigetre költeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!