A lottózó dolgozóit köti a titoktartás? Ha valaki pl. Nagy összeget nyer egy pici városban, köti a szerződés, hogy nem pletykálhatja el?
Anyám lottózóban dolgozik már 30 éve.
Természetesen igen.
Családon belül persze megbeszéljük az izgibb dolgokat, de köti titoktartás.
Illetve rendszeresen vizsgáznak különböző dolgokból, tanulnak pénzmosásról, gyanús viselkedésről, stb..
Higgyétek el, minden nyereményt random emberek visznek el, sorsjegyek is ott vannak a pakliban valahol, amik milliósak és a lottó főnyeremények is gyakran jó helyre kerülnek.
Nála az eddigi 30 éve alatt 4x váltottak be 5-10 milliós sorsjegyet, vagy kapartak le előtte, illetve 3x vett fel lottó főnyereményről jegyzőkönyvet. (Skandi2x és hatos1x)
Ha mégis elmond valamit, és kiderül, bizonyítani tudják, kirúgják azonnal az ott dolgozót.
3x vett fel lottó főnyereményről jegyzőkönyvet
nagy nyereményről nem készül helyszínen jgykv.
igen és 5-10 M Ft-ot sem a helyszínen fizetnek ki, honnan is lenne annyi pénzt egy lottózóban szóval az első jó nagy kamut írt
200 ezer felett átutalással fizetnek, és telefonon van egyeztetés
lsd:
1# vagyok.
Senki nem mondta, hogy kifizette, hanem hogy beváltották nála.
Helyszínen is ki lehet tölteni a jegyzőkönyvet, ha mindent megad, nem kell bemennie a központba ugyan ezért, és várja az utalást szépen, semmi további dolga.
Másik, hogy kifizetnek helyszínen is bármekkora pénzt, viszont egy szelvényen nem lehet nagyobb összeg, mint 400.000ft! (Régen volt 200.000)
Tippmixesek szoktam úgy játszani nagyban, hogy a nyereményt 400 alá lövik be, és akik mondjuk 9 millió ft-ot várnak nyertes szelvény esetén, megteszi mondjuk 30db szelvenyen ugyan azt, es darabja 300 ezer ft-os kifizetést fog érni.
Nagy lottózóban van anyám, de sok pénz sosincs ott sem, de ha van ilyen játékos, betelefonál és pár órán belül vagy legkésőbb másnapra kérnek be pénzt neki.
Lehet okoskodni, tipikus proszto magyarként, de nem érdemes. Én nem találgatok, veletek ellentétben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!