Egy éve a bitcoin tized ennyit ért (ahogy 2-3-4 éve is kb) A lezárásokkal kezdődően elkezdett növekedni az értéke, véletlen? Hogy lehetséges ez?
A bizánci tábornok problémája egy tanmese, nem egy valódi probléma.
Értem, hogy a Bitcoin a legnagyobb kriptodeviza, de a kérdésemre ez továbbra sem válasz.
Ha veszel egy bitcoint, akkor hozzájutsz termelőeszközökhöz, ingatlanhoz vagy akár csak nemesfémhez? Erre gondoltam belső érték alatt. Szerintem ebből a szempontból nem kapsz semmit a pénzedért.
Amit kapsz, az nem több egy tulipánhagymánál, amit talán tovább tudsz adni valakinek, aki még nálad is többet fizet érte.
Ha te azt hiszed tanmese akkor ennyi az eszed. Ha azt hiszed nincs értéke ne vegyel, senki se mondta h venned kene bitcoint, attol meg nagyon sok ember fog es szarra keresik magukat rajta :)
Te meg majd elmeselheted majd az unokaidnak hogy anno meg azt hajtogattad h ez hulyeseg, ma meg mar a vilag ezzel mukodik, megvolt az eselyed multimilliardosaa valnod de te túl okosnak hitted magad :)
10-20 ev mulva meglatod
10 éve pont egy magyar vett 10,000 bitcoin-ért pizzát. Ma már több tízmilliárd forintot érne.
Vissza fog esni, kérdés ,hogy mennyit.
Én magam 3 éve vagyok cryptoban, de nem a bitcoin-nal kerestem a legjobban.
Utolso! Azert ez nem teljesen igy van
Volt vagy 5 project ami 100x ra ment de ahhoz mar kellett legyen hattered hogy tudd mikor szalj ki es mennyit tegy bele
17 ->most, hogy te már szanaszét szedted magad adhatnál pár tippet, hogy a jövőben én is észrevegyem az ilyen lehetőségeket.
(néha belenézek az rtl-n futó cápákba, aztán a helyükbe képzelem magam, hogy én mibe fektetnék be :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!