Ha veszek Revoluton kriptovalutát, akkor ugye csak azt a pénzt tudom elbukni maximum, amennyiért vettem?
En ebbol lettem gazdag kedves 8 as :) de en ertek is a bitcoinhoz, es sztem a mostani aron is venni kell.
Bocs okos befektetok, csak 300 szazalekos az eves atlag hozama a protfoliomnak az elmult 5 evre es meg most se adom el a bitcoinjaim :)
10. Aki többért vette, mint amennyiért eladta, az veszít rajta.
Ez valóban ilyen egyszerű.
Úgy látom neked nem is kell válasz a kérdésedre, hiszen nagyszerűen nagyszerűen értesz mindent.
Nagyjából igen, ha fiatban gondolkodva nézzük.. Annak is jó eséllyel csak egy részét és azt is akkor ha átváltod és ezzel realizálod a veszteséget.
Viszont valójában nem Bitcoint kapsz a pénzedért ott, hanem egy pénzügyi terméket a Bitcoin árfolyamán. Egy olyan szolgáltatást kapsz ott amelynél megkapod, a Bitcoin árfolyamát és egy centralizált pénzügyi eszköz előnyeit, de elveszíted amúgy magának a Bitcoinnak vagy más kriptopénznek az előnyét.
Például nem Te rendelkezel felette totálisan, nem tudod másnak vagy egy másik tárcádba küldeni. Tehát a revoluton nem azt decentralizált pénzügyi eszközt kapod, hanem valamit amit a szolgáltató Bitcoinnak hív és az árfolyamán ad. – Ha ezt nézed akkor bizony Bitcoinban veszítesz rajta, mert nem azt kapsz.
Csak annyit veszthetsz. A trollokkal ne foglalkozz. Aki azt írja h nem bitcoint kapsz igaza van, csak felirjak hogy mennyi bitcoinod van náluk.
De nincs jelentősége ha birtokolni akarod eladod s megveszed ott ahol a tiéd lesz
Revoluton nem veszel bitcoin-t. Nem veheted ki onnan saját tárcába és a saját TOS-uk szerint sem veszel bitcoin-t. Tulajdonképpen ár kitettséget veszel ami majd kiderül meg tudják-e/akarják-e fizetni ha mondjuk 10x-re megy fel az ár.
Úgyhogy az egy könnyű de rossz mód. Kraken, Bistamp, Coinbase stb. váltókon vagy személyesen tudsz igazi bitcoin-t venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!