Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Először tanuljak és utána...

Először tanuljak és utána kezdjek el befektetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hosszútávon szeretnék befektetni, és az ETF-t választottam a megfelelő megoldásnak. Mivel nem egy túl bonyolult dologról van szó, ezért gondoltam, hogy már van elegendő tudásom, hogy elkezdjem kicsiben a befektetést. Kialakítottam egy jól diverzifikált portfóliót és nemsokára utánanézek a brókereknek, hogy a lehető legkisebb költségek között tudjak befektetni. Mivel a legjobb idő a befektetésre az tegnap volt, ezért szeretném a lehető leghamarabb elkezdeni. Mit gondoltok? Szükséges képeznem magam még a témában? Mivel nem különálló vállalatok részvényeit vásárolnám meg, ezért gondoltam, hogy kevesebb tudással elkezdhetem, és majd idővel fejlesztem tovább magam. Köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 12. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdd el, de egyelőre csak kicsiben. Fokozatosan fektess be komolyabb összegeket, ahogy beleásod magad a témába.
2021. ápr. 12. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Sztem kezd el, etoron van virtualis portfolio, jatsz jatek penzel, ugy legalabb meglatod mi megy mi nem, sot meg masokat le is tudsz masolni
2021. ápr. 12. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!