Mit érdemes jelenleg tudni az ausztriai munkavállalásról?
Kiszeretnék költözni Bécsbe később. Főleg az érdekelne milyen nehéz ott boldogulni vagy van e vkinek vmilyen tapasztalata? Jelenleg doktori képzésemet végzem, utána szeretném ledolgozni az állami féléveim számát közben pedig közgazdász diplomát szerezni. Beszélek angolul, németül, mindkettőt anyanyelvi szintre igyekszem fejleszteni, majd egy harmadik nyelvet is megtanulnék. Nagyjából harmincéves koromra tudnék kiköltözni. Nő vagyok szóval magánéleti terhek is akadályoznak, mint párkeresés, gyerekvállalás. Hogy az akkori párom velem tartana e, stb.
bízom benne, h ilyen tudással lenne esélyem. Milyen nehéz Ausztriában boldogulni?
" Mit érdemes jelenleg tudni az ausztriai munkavállalásról?"
Már ne is haragudj, de amit leírtál, az MIN. 3-4 év még, szóval nem igazán értem, hogy mire mész azzal, hogy MOST mit lehet tudni az ausztriai munkavállalásról?
VILÁGJÁRVÁNY VAN, a helyzet napról napra változik, ami ma igaz, lehet, holnap már nem. Min. 4 év, ember, tudod, mennyi idő az még? :-)
Azalatt még az is lehet, hogy piros hó fog esni :-)
Ahogy a ferfi kitalalja lol
Szerintem nyisd meg a karriere.at-t es nezd meg mennyi neked megfelelő pozíció van
Wow, sok itt a dugatlan az biztos, ha itt kell levezetni a feszültséget😂😆
Bűncselekmény lett a nem tetsző kérdés.. 😂 mi van foglalom a kérdésemmel a helyet? 😂😂 olyan a szint itt néha, mint a facebook kommenteknél..habzó szájjal beleállni vkibe, akinek vannak tervei, jövőképe és nem otthon fog megrohadni..
1956-ban is lehetett emigrálni, Orbán se tud megakadályozni senkit..
(#4 vagyok)
Esetleg töltsd le a 'Jodel'-t vagy valami hasonló appot, és ott érdeklődj helyiektől.
Nem kell túl sokat várni a gyakorikérdéketől, nem sokkal jobb mint a facebook...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!