1/10 anonim válasza:
Én meg elég kezdő szinten vagyok, de nekem eddig a VeChain (VET) bejött. Lassan, de biztosan növekszik.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, arról már olvastam, jókat írtak róla.
2021. ápr. 8. 20:49
3/10 A kérdező kommentje:
Mithril (MITH) altcoin ról valami vélemény/tapasztalat?
2021. ápr. 8. 22:20
4/10 SIDLER22 válasza:
Chiliz és Polkadot elég ígéretes.
Hosszútávon meg a Cardano is nagyot fog szerintem menni.
6/10 anonim válasza:
Érdemes azoknak nézni amik mögött valami igazán egyedi megoldás, plaform van, illetve különleges szolgáltatás. Ez alapján nálam a favoritok (ez nem befektetési tanácsadás): ADA, XLM, XTZ, GRT, MATIC és egy titkos favoritom az ANKR
7/10 anonim válasza:
6-os ezt a dumát (ez nem befektetési tanácsadás), minek odaírni? Mindenki elmondja de miért?
8/10 anonim válasza:
Mert törvénybe ütközik képesítés nélkül befektetési tanácsot adni.
9/10 anonim válasza:
Tehát ha most azt mondanám hogy vegyél tesla részvényt, és feljelentesz, engem megbüntetnek?
10/10 anonim válasza:
Ha nincs gazdasági végzettséged, akkor igen. Ahogy engem is megbüntetnének, ha azt mondanám, hogy diétában adagolj heti 2x300mg tesztoszteront és szedj spiropent-t. Ezek szterioidok, illegálisak. Viszont ha azt mondom, hogy én ezt és ezt szedem diétázáshoz, akkor az rendben van. Fura országban élünk, jól gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!