Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan működik a futárkodás?...

Karcsi022 kérdése:

Hogyan működik a futárkodás? Netpincér GO illetve Wolt érdekelne!

Figyelt kérdés

A következőek lennének a konkrét kérdéseim ezzel kapcsolatban:

-Szögezzük le, hogy már le vagyok szerződtetve valamelyikhez, Budapesten lakom, egy adott kerületben,otthon vagyok éppen, hogyan tovább? Kapok telefonhívást hogy szükség van rám?

-Maradjunk a kerületemben, biciklivel vagyok, ilyenkor csak és kizárólag abban a kerületben kell tevékenykednem? Szóval csak a kerületben lévő étteremből rendelnek és csak kerületen belüli címre kell szállítani?

Köszi előre is a válaszokat! :)

2021. ápr. 8. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Youtubeon vannak direkt ezt megvalaszolo futarok altal keszitett videok
2021. ápr. 8. 14:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

-Szögezzük le, hogy már le vagyok szerződtetve valamelyikhez...

Akkor már tudod a választ a kérdéseidre, mivel mindent elmondtak szerződéskötés előtt.

2021. ápr. 10. 07:25
 3/3 anonim válasza:
100%

3-as amit linkelt azt ajánlom elolvasásra, de az idetévedőknek megválaszolom a kérdéseket.

1) Munkavégzés

- Mindegyik cég különbözik, én a Netpincérről, és a Woltról tudok neked mondani.

Netpincérnél műszakokat (shifteket) kell előre lefoglalni a hétre, hogy mikor, milyen időszakban akarsz dolgozni.

Wolt esetén akkor melózol, amikor akarsz, nyitvatartási időben bármikor aktív tudsz lenni, és nyomhatod. Woltnál is lehet shiftet foglalni, de nem kotelezo, es nem is kell altalaban, ez zónától fugg. Erről találsz részletes leírást.

2) Zónák

Nem kerületekre van osztva a kiszállítási terület, hanem zónákra, pl: Észak-Pest, bármikor bármelyik zónába melózhatsz, appon belül átváltod a gombot és azon belül fogod kapni a címeket.

2021. ápr. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!