Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért csak 60 ezret kaptam a...

Miért csak 60 ezret kaptam a munkanélkülire?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem még mielőtt neki álnék a telefonos hadjáratomnak hogy miért kaptam én a munkanélkülire csak 60 ezret? Elveszettem a munkám ahol minimálbérbe voltam es en ugy tidom hogy 90 100 ezernek kellene lennie ennek a pénznek
2021. ápr. 8. 09:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha minimálbérre voltál bejelentve, akkor, akkor az álláskeresési járadék szempontjából totálisan irreleváns hogy mennyit "kaptál kézbe".
2021. ápr. 8. 13:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
És még mindig nem árultad el, hogy mikortól jár a munkanélküli :)
2021. ápr. 8. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Mindegy, hogy mennyit kaptál feketén, az álláskeresésit a hivatalos fizudból számolják. Ha ez minimálbér volt, akkor abból. És igen, továbbra is fontos infó lenne, hogy márciusban melyik napon regisztráltál, mert attól a naptól jár csak a pénz, nem egész hónapra.
2021. ápr. 8. 13:57
 14/18 A kérdező kommentje:

13 mas:

Ugy kapom hogy ne legyen darab hónapom vagy vartam vele 1. Ig es onantól hogy egesz honapnak számolja

2021. ápr. 8. 20:05
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Ezt a mondatot sajnos nem értem. Melyik nap regisztráltál a munkaügyiben?
2021. ápr. 8. 20:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Hó közepe volt kb es mndta is hogy nem fog fél havit küldeni igy megvarjuk az az utáni hónapot es igy 3 egész honapig fogom kapni. Na mondom szuper es meg mondta is kb 90 ezret kel kapjak mondok oke es kaptam 60 ezret
2021. ápr. 8. 20:42
 17/18 anonim ***** válasza:
68%
A regisztráció napjától jár a pénz. Az ügyintéző ezen nem tud változtatni. Ha hónap közepén regisztráltál, akkor most félhavi pénzt kaptál. Áprilisra és májusra teljes havi jár majd, és júniusra még félhavi. Viszont ha ennyi időre 60 ezret kaptál, akkor nem minimálbérre voltál bejelentve. A határozaton rajta van, akkora napi összeget állapítottak meg, ott mit írnak?
2021. ápr. 8. 21:04
 18/18 A kérdező kommentje:
17. Ha nem olvastad el amit írtam akkor létszíves ne írj ide hülyeséget, köszi.
2021. ápr. 11. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!