Ha bankkártyával vásárolok AliExpressen, vagy alibaban, akkor a bank von le több pénzt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegyük fel, hogy vásárolok valami 700eFt-ért. A bankom ezért von le extra költséget? Ugye a vásárlásokért elvileg nem von le. De ilyen esetekben?
2021. ápr. 7. 20:21
2/8 anonim válasza:
Magáért a vásárlásért nem von le, de devizaváltáskor olyan árfolyamot alkalmaz, amivel jól jár.
3/8 A kérdező kommentje:
Azt néztem, az OTP oldalán, nekem megfelelő. Mégis azt írja, hogy sikertelen a vásárlás... Pedig van rajta pénz, még több is mint amennyibe kerül. A limit a maximumon van, az sem lehet gond.. Nem tudom mi a baj sajnos.
2021. ápr. 7. 20:43
4/8 anonim válasza:
És a 24/7-ben üzemelő telefonos ügyfélszolgálat mit mondott, amikor felhívtad őket?
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos semmit, mert ezt most próbáltam. Úgy tudom, hogy ilyenkor már nem elérhető az ügyfélszolgálat. Holnap tudnám felhívni őket, ha nem oldódik meg a probléma.
2021. ápr. 7. 21:31
7/8 A kérdező kommentje:
Maxon. 999.999.999
2021. ápr. 7. 22:31
8/8 anonim válasza:
Még egyszer: 24/7ben elérhető az ügyfélszolgálat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!