Mi lehet a probléma? Munkaügyi (bővebben lent)
2011 óta állok együttműködésben a helyi munkaügyi központtal. Tavaly igényeltem munkanélküli segélyt, mert megszűnt a munkám. A címem a régi. Ennek ellenére téves címre kaptam a leveleket, más városba, amit én sosem adtam meg lakcímként.
Az ügyintéző hölgy kijavította a címemet a jóra. Ennek ellenére mindig "visszaáll" a rossz címre a rendszerben a lakcímem. Azt állítja közös a rendszer, az önkormányzat írja át... Onnan a jó címemre jön a levél, szal nem!
Ért valaki a munkaügyi kirendeltségeknél működő rendszerhez?
Nem menti el a változtatásokat, vagy mi a szösz? Hónapok óta nem sikerül megoldani azt a problémát, hogy a postás ne egy másik településen keressen. Már nagyon zabos vagyok!
Valaki segítsen! Előre is köszönöm.
Használd az Ügyfélkaput, kérd, hogy az legyen az elsődleges kapcsolattartás az esetedben.
Egyébként, ha az önkormányzatnál írják mindig át, akkor inkább ott kellene jelezni a problémát. Általában ha a foglalkoztatási osztály rendszerében átírásra kerül, akkor rendben szokott lenni. A probléma az szokott lenni, hogy a rendszerhez a Járási Hivatal némelyik szervezetének is van hozzáférése és tudnak átírni adatokat. pl. Ady Endre utca helyett Ady E. utca..vmiért nagyon szeretnek rövidíteni.
De a hivatal osztályáról jó címre jön! Be is telefonáltam. Ott jó.
Nem utcanév eltérés van TELEPÜLÉS más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!