Érdemes-e jelenleg befektetési aranyat vásárolni? Ha igen, akkor mely cégnél érdemes, amelyik megbízható?
Figyelt kérdés
Melyik forgalmazott aranyban van a legnagyobb bizalom?
pl.: Argor Heraus, BÁV, Münze.
2021. ápr. 4. 09:36
11/13 anonim válasza:
Ha tudod nelkulozni 10-15 ev tavba akkor 1 szazalekara vegyel bitcoint. Csak ha veletlen bejonne :)
12/13 omba válasza:
Én aranypárti vagyok, az csa egyszer ingott meg,vagy 500 éve.
100 éve 22 dollár volt ey uncia, most 1800 körül, demár 230-as kilátásokról írnak, de olvstam már 4000-t is pár éven belül.
Meg a nagyapám példája is. Fakereskedő volt 1921-49 között, mai szemmel szép nagy vagyona lett, aztán a telepet elvették, a részvény, kötvény, bankbetét kuka, ami aranyat elásott, az maradt meg, 2-7 kg. Szűken, de kitartott 30 évig.
Egy ismerősöm kedvvért megnéztaem az árusokat, a 19.kerületben van egyilyencég, az OK-nak tűnik, még kicsit olcsóbb is, mint Bécsben, vagy Amsterdamban. Csak a tárolás az macerás, vagy havi 3-10 ezertől felfelé egy banki széf.
13/13 anonim válasza:
Milyen széf, elásod a kertben te kalóz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!