Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez elképzelhető?

Szerintetek ez elképzelhető?

Figyelt kérdés
Megfogalmazni egy olyan levelet egy bármilyen tehetős üzletembernek, hogy utaljon nekem egy kisebb összeget?

2021. ápr. 3. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
hogyne :D
2021. ápr. 3. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Megfogalmazni siman megfogalmazhatod, max nem kapsz semmit :)
2021. ápr. 3. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyszer egy emirátusokban élő arab kisfiú írt egy kézzel írott levelet, az akkori egyiptomi elnöknek aki válaszolt neki levélben.

Máskor egy amerikai kislány levelet írt Andropovnak a Szovjetunió vezetőjének, aki meghívta a szovjetunióba egy úttörőtáborba.

Szóval rendkívül kicsi az esélye, de megpróbálhatod, csak legyél tiszteletteljes.

2021. ápr. 3. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy elképzelhető.
2021. ápr. 3. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a kuncsorgás a legtöbb ember számára elég visszatetsző. Legalább valami előremutatót írj bele, hogy mit kezdenél azzal az összeggel, miben lépnél előre, miben fejlődnél - mert senki sem szeret olyannak pénzt adni, akiben nem lát valami ambíciót arra, hogy meg akarja oldani a saját helyzetét.
2021. ápr. 4. 09:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Nyilván normális célokat írnék bele, és nem annyit, hogy "kéne fél milla csak úgy". Nem vagyok hülye, tudom, hogy az utóbbi esetén a minimális esély 0ra redukálódna.
2021. ápr. 4. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha milliárdos lennék, én olyan embert segítenék, akiben látok fantáziát. Aki nem egy tucatvalaki. Akinek olyan céljai vannak, amit érdemes támogatni akkor is, ha nem látok belőle soha egy petákot sem.

Ez már így egyfajta társadalmi jótékonykodás, ami magasabb célt szolgál, mint egy életen való segítség.

Példának okáért szívesebben adok egy koldusokat segítő szervezetnek egy százast, mint magának a koldusnak - mert tudom, hogy az előbbi hosszabb távon több embernek segíthet, mint az az egy, aki ki tudja, mire költi azt a pénzt.

2021. ápr. 4. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!