Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tippmixben lehet mind kettő...

Tippmixben lehet mind kettő csapatra fogadni?

Figyelt kérdés

Még életemben nem tippmixeltem így elnézést ha baromságot kérdezek.

Nem rég hallottam, hogy a szerencsejáték zrt-nél már lehet esportra is fogadni így gondoltam kipróbálom.

A feltételezésem: van kettő csapat, A csapaton 1.75 az odds (vagy szorzó?) B csapaton pedig 3.60.

Ha A csapatra rakok 5000 forintot akkor elvileg az 1.75-ös szorzóval 8750 forint a nyeremény és ha ebből az elméleti nyereséget felteszem a B csapatra ami 3750 forint és ha nyernek akkor a nyeremény 13500 forint.

Így nincs veszteség max ha az A csapat nyer akkor semmi nyereség nincs mert csak a feltett összegeket nyerem vissza, viszont ha a B csapat nyer akkor a nyereség 4750 forint.

Ezt így lehet csinálni?

2021. márc. 26. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze lehet. Aztán döntetlennél pedig minden pénzedet bukod, mert olyan is lehet :)
2021. márc. 26. 14:21
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez a konkrét esport játék a CS:GO ahol 3 pálya van és amelyik csapat a legtöbbet hozza az nyer.

Így nem hiszem, hogy lehetne döntetlen.

2021. márc. 26. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja oké, én fifából indultam ki, ott lehet :) Egyébként ilyen oddspár tényleg van? Mert én szoktam nézegetni, de nem igazán jellemző két relatíve magas odds.
2021. márc. 26. 14:29
 4/8 A kérdező kommentje:

A fnatic vs endpoint meccsen láttam most ilyen oddsokat.

Még meccs előtt az endpointon volt olyan 3.5 a fnaticon 1.7 de meccsközben megfordult az egész és a fnaticon volt 7.7-es az endpointon pedig 1.4-es.

És ezt a két csapatra való fogadást külön-külön kell megcsinálni vagy egy szelvényen?

Mert ha mindkettőre fogadok kiír egy olyan hibát, hogy "kötéstiltás" amit nem igazán értek (tippmixpro.hu).

Utánaolvastam de még így is elég ködös, magyarul ez azt jelentené ha egyik csapat veszít akkor mindkét fogadást buktam?

2021. márc. 26. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy szelvényen nem fogod tudni megtenni, mivel egymásnak ellentmondó eseményre nem tudsz kötésben fogadni, mert akkor mindenképpen vesztes lenne a tipp bármilyen kimenetele is van. Külön szelvényen kell megfogadnod.
2021. márc. 26. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem nagyon szokott 1,75 és 3,6-os szorzó előfordulni egy mérkőzésen A vagy B csapat győzelmére.
2021. márc. 26. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak hogy tisztán lássunk:

Ahhoz, hogy megrakd mind a kettőt 8750 forintot kell felrakni előzetesen.

Ha A jön, és B elmegy, akkor 5000*0= 0 forintban leszel.

Ha B jön, és A elmegy, akkor 3750*3.6= 9750 forintban leszel -8750 ami a feltett tétek ára.

Vagyis 1000 forintot nyertél az egész ügyleten. Bár ilyen oddsot nem fogsz találni, mivel úgy alakítják ki, hogy nekik is jó legyen. Max. ha 2 külön oldalon fogadod meg, ahol jobbak az oddsok egymáshoz képest.

2021. márc. 26. 19:15
 8/8 hookuszpook ***** válasza:
40%

Amiről kérdezel, az az arbitrázs fogadás. Ilyet egészen biztosan nem találsz egy fogadóirodán belül.

Nem lehet, hogy nem ugyanabban a pillanatban nézted meg a két oddsot? Mert akkor változhatott közben.

Egyébként ha véletlenül is, de rájöttél arra az egy módszerre, amivel biztosan nyerni lehet minden fogadáson, függetlenül az eredménytől. Ha szeretnél róla többet tudni, adok egy linket, ahol részletesen olvashatsz róla. Itt nem írhatom meg, mert kitilthatnak érte, ha érdekel, írj privátban.

2021. márc. 26. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!