Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vannak otthoni diákmunkák?

Vannak otthoni diákmunkák?

Figyelt kérdés
Az egyetem mellett szeretnék egy kis pénzt keresni és diákmunkára gondoltam, amit főként itthon is el tudnék végezni. Dolgozik valaki esetleg így? Amit neten találni oldalak, azok megbízhatóak?

2021. márc. 26. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

"Amit neten találni oldalak, azok megbízhatóak?"

Azok a legmegbízhatatlanabbak.

2021. márc. 26. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen vannak. Én találtam ilyet, de végül nem vállaltam el. (LaTeX-be kellett volna bevinni kézzel írt matematikai szöveget.)

Akkor van több esélyed, ha tudsz programozni, vagy jól boldogulsz egy olyan informatikai területtel/programmal, amivel csak kevesen.

A netes oldalak közül pedig sok megbízhatóbb, mint ez. Ha valami diákszövetkezet oldalán látod, akkor az valószínűleg megbízható.

Milyen munkát szeretnél? Mihez értesz?

2021. márc. 26. 09:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Programozni sajnos nem tudok, ezért valamilyen adminisztratív munkára gondoltam.
2021. márc. 26. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Manapság mindenki otthonról végezhető adminisztratív munkát szeretne, amihez nem kell egyéb szaktudás, de azon a kevés helyen ami van, az be van töltve, aki meg kifogott egy ilyet az hülye lesz elengedni, így nem valószínű az üresedés.
2021. márc. 26. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek #4-el. Home office-ban jellemzően szellemi munkát lehet végezni, amik általában szaktudást igényelnek. Mivel programozni nem tudsz - és gondolom komolyabb informatikai ismereteid sincsenek -, az IT szektor kizárva. Az adminisztratív feladatok igaz nem minden esetben követelnek szaktudást, pl. egy ügyfélszolgálat, de azért az ilyen helyeken is komoly betanulási folyamat van. A Telekomnál például több hetes képzés van, vizsga, próbahívás, stb. Nem hiszem, hogy ezt teljes home office esetén vállalják. Arról már nem is beszélve, hogy ez a munkakör nagyon underpaid.

Érdemes lenne szétnézned a szakirányodnak megfelelő gyakornoki állások között, mert azzal több legyet ütnél egy csapásra. Nem írtad, hogy milyen szakra jársz, de ott akár még HO is összejöhetne.

2021. márc. 26. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Így van, a Telekomos diákmunka egy nagyszerű példa erre. Három hetes a képzés, elméleti oktatás+betanulás, teljesen online van minden. Nem értem, mire írtad, hogy underpaid. Egy 8 órás bejelentett munkaviszonyhoz képest lehet, de mint diákmunka, nagyon jól fizet. (Akár br. 1500/óra)

Kérdező. Ha érdekel ez a lehetőség, Pesten, Szegeden, Miskolcon és talán Debrecenben és Nyíregyházán elérhető még. Keress egy szövetkezetet és jelentkezz(én a Meló-Depónál vagyok)

Üdv, egy 2 éve Telekomnál dolgozó diák

2021. márc. 29. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Kollégák vagyunk. :D

Underpaid? :DDDD

Ember elmegy valami olyan állásba, ahol fizikai munkát is kell végezni és embereket kiszolgálni. (Élelmiszerbolt, dohánybolt stb), akkor a felét kapja, pedig szerintem majdnemhogy nehezebb munka, mint a miénk. Áldom az eget, hogy itt dolgozom, másképp mehetnék robotolni valahova, ahol kitapossák a belem nettó 160ért és ugat a főnök napi szinten, itt meg 1-2 havonta van mondjuk egy email-váltás a főnökkel, az sem leszidás :D Köszi, nem. :D Szeretem ezt a munkát és egy jobb hónapban lassan 300 körül hozok össze, azért nagyon nem mindegy..

2022. jan. 4. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!