Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Minek a rövidítése az OE?...

Minek a rövidítése az OE? (többi lent, képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok

Rendeltem egy csomagot aliexpressről, ami Spanyolországból tart Magyarországba, és néztem a nyomonkövetést, már 3 napja úton van, illetve nem tudom mit jelenthet az OE egy rendelésnél ami külföldről jön.

Csatolom a képet - [link]

Előre is köszönöm a segítséget.

2021. márc. 21. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez valami magyarországi elosztó lehet.
2021. márc. 21. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom Vivien, de az egész kusza. Ha jól látom 17-én adták fel, 8 órával később meg már a célországban van. Ami hiperszuperexpressz küldeménynél se lehet Kínából.
2021. márc. 21. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha spanyol raktárból küldték, akkor lehetséges.

2021. márc. 21. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:

3. jogos, az lehet, de a kínai karakterek akkor mit keresnek ott?

Na mindegy, nekem ennyi elég volt a "nyomozásból" :)

2021. márc. 21. 12:59
 5/6 anonim ***** válasza:

4.

Aliexpress. Úgy tűnik spanyol raktárból küldik.

2021. márc. 21. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Néhány kérdést tisztázok, ha estleg valaki ott látta a hibát.

A cég, ahova a pénzemet utaltam, kínához tartozik, de mivel nemzetközi oldalon, mint pl az aliexpressen is fent vannak, így általában kell lenniük raktáruknak minden kontinensen, hogy a vevő minél hamarabb megkaphassa a rendelését. Itt lehetett rendelni Kínából, (17-28 nap szállítási idő) Spanyolországból (3-7 nap szállítási idő) és Amerikából illetve Oroszországból, de onnan nincs szállítás Magyarországra. Így én Spanyolországot választottam, ezért ért 1, másfél nap alatt a csomag Magyarországra, csak itthon Magyarországon tart sokáig a szállítás, mert pont péntekre ért ide, és másnap meg hétvége.

Időközben talán sikerült ki deríteni, az OE minek a rövidítése. Vagyis angolul nem tudom, de magyarul elvileg csomag elosztó.

Illetve egy ismerősöm mondta, hogy ha GLS hozza a csomagot, akkor könnyen meg lehet nézni az oldalukon, szóval itt a friss helyzete. Remélhetőleg holnap (hétfőn) vagy kedden le ér Szabolcsba.

[link]

Köszönöm a válaszotokat. :)

2021. márc. 21. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!