Minek a rövidítése az OE? (többi lent, képpel)
Sziasztok
Rendeltem egy csomagot aliexpressről, ami Spanyolországból tart Magyarországba, és néztem a nyomonkövetést, már 3 napja úton van, illetve nem tudom mit jelenthet az OE egy rendelésnél ami külföldről jön.
Csatolom a képet - [link]
Előre is köszönöm a segítséget.
Ha spanyol raktárból küldték, akkor lehetséges.
3. jogos, az lehet, de a kínai karakterek akkor mit keresnek ott?
Na mindegy, nekem ennyi elég volt a "nyomozásból" :)
4.
Aliexpress. Úgy tűnik spanyol raktárból küldik.
Sziasztok!
Néhány kérdést tisztázok, ha estleg valaki ott látta a hibát.
A cég, ahova a pénzemet utaltam, kínához tartozik, de mivel nemzetközi oldalon, mint pl az aliexpressen is fent vannak, így általában kell lenniük raktáruknak minden kontinensen, hogy a vevő minél hamarabb megkaphassa a rendelését. Itt lehetett rendelni Kínából, (17-28 nap szállítási idő) Spanyolországból (3-7 nap szállítási idő) és Amerikából illetve Oroszországból, de onnan nincs szállítás Magyarországra. Így én Spanyolországot választottam, ezért ért 1, másfél nap alatt a csomag Magyarországra, csak itthon Magyarországon tart sokáig a szállítás, mert pont péntekre ért ide, és másnap meg hétvége.
Időközben talán sikerült ki deríteni, az OE minek a rövidítése. Vagyis angolul nem tudom, de magyarul elvileg csomag elosztó.
Illetve egy ismerősöm mondta, hogy ha GLS hozza a csomagot, akkor könnyen meg lehet nézni az oldalukon, szóval itt a friss helyzete. Remélhetőleg holnap (hétfőn) vagy kedden le ér Szabolcsba.
Köszönöm a válaszotokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!