Ha lottóztok akkor figyeltek arra hogy olyan számokat tegyetek meg, amit régen nem húztak ki?
Figyelt kérdés
És saját számokkal játszol vagy inkább gépi?2021. márc. 17. 21:58
2/8 anonim válasza:
Mindegy. Semmi összefüggés aközött, hogy egy számot mikor húztak ki utoljára és mikor húznak ki legközelebb. Ugyanúgy kihúzhatják egymás utáni két héten is ugyanazt.
3/8 anonim válasza:
Persze csak abban az esetben, ha a számok valóban véletlenszerűen vannak kisorsolva.
4/8 anonim válasza:
Nem. Gépit kérek.
Ez egy szerencsejáték, nincs értelme gyakoriságokról beszélni.
5/8 anonim válasza:
Azonos számokkal játszók de megfigyeltem vannak bizonyos számok amelyeket kedvelnek és vannak amelyeket kevesbe játszanak a magyarok.
Pl. bizonyos helyzetekbe sok a legkisebb nyereményt éléről száma máskor kevés. Én akkor szoktak nyerni valamit amikor kevésbé sokan találják el,
6/8 anonim válasza:
Nem. Nincs jelentősége. És öt számot véve meg aztán végképp semmi értelme.
7/8 anonim válasza:
20 éve mindig ugyanazt az 5 számot ikszelem be.
8/8 anonim válasza:
Én többet játszok meg és úgy csinálom, hogy valamelyiket meghagyom de van amit meg újra írok.
Volt már nem egyszer példa arra hogy 3 egymást követő héten ugyanazt a számot húzták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!