Van olyan kripto tárca, amiben 5.000 Ft-tal is el lehet indulni ? A Naga-nál regisztráltam, de ott csak 90 ezer Ft-tal lehet elindulni.
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 18:09
2/12 anonim válasza:
Jó hogy nem 1 Forint 20 Fillérért akarsz kriptót venni...
3/12 anonim válasza:
Ötezret hetente vesztek el az utcán apróban.
4/12 anonim válasza:
Én értem a kérdezőt. Ha 10 éve vett volna bitcoint 5 ezer forintért, akkor ma lenne 5 millió forintja. (Most csak hasra ütéssel mondom ezt de nagyságrendileg igaz.) Gondolom erre játszik, hogy megint megezerszereződik az árfolyam. :P
5/12 anonim válasza:
4
:D Akkor Lölő barátunk elbújhatna mellettem.
6/12 anonim válasza:
2-3-as miért lettek lepontozva? Pont hogy a kérdező a nyomi, amiért ilyen csórón 5 ezer forinttal akar "befektetni". Nem gondoljátok, hogy a bitcoin mánia új szinteket ért el, amikor befektetésekkel korábban soha nem foglalkozó emberek 5 ezer forintot akarnak "befektetni"? Amikor már Cigány Józsi, Paraszt Peti és Proli Sanyi is bitcoint akar venni?
7/12 anonim válasza:
S mi van, ha nem egyszeri, hanem heti 5000-ret akar beletenni?
Pár év alatt akár milliárdossá is válhat, ha jól csinálja. Ellentétben azokkal, akik heti ötezret sem tesznek félre.
8/12 anonim válasza:
Heti 5ezresevel se lesz soha milliárdos. Mert ha meredeken emelkedik is az árfolyam az a heti berakott 5k egyre kevesebb btc lesz. Raadasul újra 1000szerezodnie kéne kb az árfolyamnak.
9/12 anonim válasza:
Binance, coinbase
És ne kártyával vegyél hanem utálj
*sepa* utalás
sokkal olcsóbb mint a kártyás vétel
Ha coinbaset választod akkor a coinbase pron vásárolj
ugyan az lesz a emailed és jelszavakd mint a sima coinbasen
10/12 anonim válasza:
És hogy olcsón is jöjön ki az utalás és váltás forintról euróra
regisztrálj revolutra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!