Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » DHL Express kézbesíti a...

DHL Express kézbesíti a csomagomat, valami gond volt a lakcímmel és egy hete nem kaptam emailt tőlük. Bővebben lent.?

Figyelt kérdés
Egy hete kaptam egy emailt tőlük, amiben írták, hogy valami gond volt a lakcímemmel ezért nem tudják kézbesíteni a csomagomat. Egy google formot kellett kitöltenem helyes információval, de azóta nem kaptam tőlük semmit, hogy végül sikerült-e kijavítani. Most azt írják, hogy clearance event van. Aggódok kicsit, mert azt írták, hogy ha nem küldöm vissza a google formot egy héten belül, akkor csak a csomag árát fizetik vissza, a szállítási díjat viszont nem. Volt valakinek már ilyen problémája? Ha igen akkor milyen hamar válaszoltak vagy válaszoltak-e egyáltalán? Ma már felhívom őket, gondoltam, hogy az előző napokban nem dolgoztak hétvége plusz ünnep miatt, de már majdnem egy hete kaptam az emailt.

#DHL #dhl hungary
2021. márc. 16. 15:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!