Létezik olyan webshop, ahonnan olcsón rendelhetek háztartási dolgokat akár nagy tételben is?
Figyelt kérdés
Olyan webshopot keresnék lakossági vásárlóként, ahol olcsóbban hozzájuthatok bizonyos napi szinten használt termékekhez, pl. papírtörlő, wc papír, mosószerek, öblítők, vegyszerek, stb.2021. márc. 16. 08:06
1/6 anonim válasza:
Nekik mégis miért lenne ez jó? Menj be a közeli kínai/vietnami/egyéb ázsiai boltba mint a többi ember.
2/6 anonim válasza:
Természetesen van.
Ezeket hívják nyitott (magánszemélyeknek is elérhető) nagykereskedéseknek.
Tény és való, a tételeket raklapjával, vagy 100-asával kell számolni.
3/6 A kérdező kommentje:
#1: hagyjuk is...
#2: jogos, az én hibám, hogy nem voltam egyértelmű, de mondanál példát is? :D Ami mondjuk megbízható.
2021. márc. 17. 06:56
4/6 anonim válasza:
Hagyjuk, majd elül a nagy wc-papír pánik megint.
5/6 A kérdező kommentje:
#4: nem túl jó arány, hogy 2-ből 2x nem tudtál eddig egy értelmeset sem válaszolni.
2021. márc. 17. 12:35
6/6 A kérdező kommentje:
Sosem fogom megérteni amúgy, miért jó ez bárkinek, hogy az illető segítséget kér a tájékozatlansága végett, és ennyit kap helyette, hogy egy "ITGuy" nevű pöcs okosnak hiszi magát, és nem bírja ki, hogy ne oltsa le a másikat... értem, hogy a való életben egy senki lehetsz, és ezzel akarsz kompenzálni, de nem azért kértem segítséget, hogy a szarjaidat olvassam.
2021. márc. 17. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!