Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A párom exe nem hajlandó...

A párom exe nem hajlandó kiköltözni a párom lakásából ,holott van saját lakása is, mert a párom tartozik neki 2 millió forinttal.Nincs erre valami más megoldás?

Figyelt kérdés

2021. márc. 15. 21:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%

Ha nincs bejelentve, simán kirakhatja, az ex meg fordulhat bírósághoz.

Ez a "majmegadja" papír engem sem nyugtatna meg.

2021. márc. 15. 21:40
 12/23 anonim ***** válasza:
27%
Költöztessen be egy kancigányt pár hétre, ő addig kihúzza egy barátnőjénél.
2021. márc. 15. 21:49
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
Vmi hasonló volt nővérem el is. Ő volt az ex. Ő addig ott maradt míg ki nem lett fizetve. Olyan 3 hónapig próbálták pokollá tenni az életet és halalfelelmet okozni neki és két gyermekének, 1ik közös gyermek volt. 3 hónap után belattak a cigányok h a nővérem igen akaratos némber és ki fizettek.
2021. márc. 15. 21:57
 14/23 anonim ***** válasza:
85%
Én mondjuk belemennék egy olyan egyezségbe közjegyző előtt, hogy jelzálogjogot jegyzek a lakásra a 2 millió forint erejéig és a megadott határidőig nem fizet az adós akkor árvereztetem a lakást.
2021. márc. 15. 22:55
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

Osztom az utolsó hozzászóló válaszát.

Én is ezt ajánlottam volna. Jelzálogjog a 2 milliós tőke + járulékos költségeire (kamat stb.) a lakásra, aztán már költöznék is.

2021. márc. 16. 05:39
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

Gyerekkori barátomat hasonló módszerrel húzták le, immáron már 2 alkalommal.

A barátnő volt kanja ott sem akart kiköltözni, mert volt 950eFt tartozása a csajnak, állítása szerint akart felvenni a hölgy hitelt, de nem volt hitelképes, hogy megszabaduljanak a palitól és szabadon tombolhasson a szerelem adott a csajnak 950e-et, erre ő került lapátra.

Második esetben a volt kandúr elvitte a gyerekeket és nem akarta visszaadni a hölgynek, ha nem fizet 1,5mFt-ot, a csajszi mindig sírt a gyerekek után, ettől megfájdult a feje, ami tudjuk hova vezet... Javaslatunk ellenére haverom kifizette a pénzt, erre a volt kandúrka elvitte az asszonyt is.

2021. márc. 16. 07:30
 17/23 anonim ***** válasza:
30%
De ez a párod lakása vagy közös az exével? Nem mindegy? Ha csak a párodé, akkor mondatja hogy jól van aranyom , itt maradhatsz, de mostantól lakbért kell fizetni, havi 150 ezer, aztán csak elkopik a 2 millás tartozás. Vagy csak kijelenteni onnan, összrpakolni a cuccait és zárcsere?
2021. márc. 16. 07:40
 18/23 anonim ***** válasza:
13%
Kilakoltatási moratórium van...
2021. márc. 16. 08:16
 19/23 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen igaza van, én sem költöznék ki. Esetleg a 14-es által javasoltak alapján, de azért ennek is ügyvédi költsége van, ezzel számolni kell.

Szerintem ebből te maradj ki, oldják meg ők egymás között!

2021. márc. 16. 12:20
 20/23 A kérdező kommentje:
A lakás csak a páromé. Az exének is van külön lakása.Van egy közös gyerekük, az miatt nem akar csak cirkuszt, amúgy kivágta volna már.
2021. márc. 16. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!