A párom exe nem hajlandó kiköltözni a párom lakásából ,holott van saját lakása is, mert a párom tartozik neki 2 millió forinttal.Nincs erre valami más megoldás?
Ha nincs bejelentve, simán kirakhatja, az ex meg fordulhat bírósághoz.
Ez a "majmegadja" papír engem sem nyugtatna meg.
Osztom az utolsó hozzászóló válaszát.
Én is ezt ajánlottam volna. Jelzálogjog a 2 milliós tőke + járulékos költségeire (kamat stb.) a lakásra, aztán már költöznék is.
Gyerekkori barátomat hasonló módszerrel húzták le, immáron már 2 alkalommal.
A barátnő volt kanja ott sem akart kiköltözni, mert volt 950eFt tartozása a csajnak, állítása szerint akart felvenni a hölgy hitelt, de nem volt hitelképes, hogy megszabaduljanak a palitól és szabadon tombolhasson a szerelem adott a csajnak 950e-et, erre ő került lapátra.
Második esetben a volt kandúr elvitte a gyerekeket és nem akarta visszaadni a hölgynek, ha nem fizet 1,5mFt-ot, a csajszi mindig sírt a gyerekek után, ettől megfájdult a feje, ami tudjuk hova vezet... Javaslatunk ellenére haverom kifizette a pénzt, erre a volt kandúrka elvitte az asszonyt is.
Teljesen igaza van, én sem költöznék ki. Esetleg a 14-es által javasoltak alapján, de azért ennek is ügyvédi költsége van, ezzel számolni kell.
Szerintem ebből te maradj ki, oldják meg ők egymás között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!