H&M-nél mikor szokott lenni ingyenes szállítás?
Most regisztráltam, klubtag is lettem, ott csak azt írja, hogy 12ezer felett ingyenes a klubtagoknak, de aki nem az... annak is ingyenes.
Csak a Plus klubtagoknak teljesen ingyenes mindig, vagy szokott lenni néha pár nap, mint a többi ilyen rendelős oldalnál?
Hírlevélben szokták küldeni néha-néha az ingyenes szállítás kupont, azt bárki felhasználhatja.
De szerintem ingyen szállítással se rendelj onnan, annyi pénzért találsz minőségi ruhákat is... régóta benn vagyok egy csoportban, a H&M-re már régóta szinte csak panaszok érkeznek... nincs méret, rossz a méret, összekeverik a rendeléseket, lyukas a ruha, használt ruhát is küldtek már, stb... a szállítási problémákról nem is beszélve...
Nem véletlenül nyomják folyamatosan ezeket az ingyen szállítás-10% kedvezmény-20% kedvezmény kuponokat... csak ezekkel tudják elérni, hogy a nők rendeljenek tőlük... olcsón sokat ugye, utólag meg megy a panasz a minőségre.
Én se értem, hogy itt miért szidják annyira a H&M-t. Én is szeretem. Amit eddig vettem (bodyk, nadrágok, pólók, ruhák), azok nem bolyhosodtak. Az egyetlen ami első mosás után kinyúlt és egy kicsit eldeformálódott, az egy pizsirugi volt, a többi minőségével és az árakkal is meg voltam elégedve.
Nekem tetszenek a színeik és a mintáik is. (én pl a falra tudnék mászni ezektől a Scamp meg astibababolt mintáktól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!