Mit tennél ha kapnál egy algoritmust ami növeli a bankszámládon levő összeget?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 13:58
51/61 A kérdező kommentje:
De de hisz ha ervelesi hiba kell, az bizonyitja hogy csak egy kepzelgest hazudtok igaznak
2021. márc. 13. 17:03
52/61 Shai-Hulud válasza:
Na jó, ez kezd kicsit unalmassá válni.
Én most leakadok innen, van nekem jobb dolgom is ennél.
53/61 A kérdező kommentje:
Én már reg unom, de mit tehetek, ha csak erre vagytok kepesek ertelmes valasz helyett?
2021. márc. 13. 17:24
54/61 anonim válasza:
A kérdésed a következő: 'Mit tennél, ha kapnál egy pénzkeresési lehetőséget?'. Hát pénzt keresnék. :D
55/61 A kérdező kommentje:
Akkor majd elvisz a nav ha nemadozol utana. En ennekcsak orulni tudnék mindezek utan
2021. márc. 13. 17:42
56/61 anonim válasza:
Csak úgy a pénz nem jöhet a semmiből, a NAV-nak elég hamar feltűnne. Valószínűleg elgondolkodnék rajta, hogyan tudnám "tisztára mosni". Addig biztos nem üzemelném be, amíg nem tudom a NAV felé legális bevételként feltüntetni.
57/61 A kérdező kommentje:
Ha bevallod adozol akkor nem feltunik a navnak, hanem ott lesz a bevallasban, ahol a nav barmikor megnezheti. Ha nem csalsz el adot akkor meg nemis kell tisztara mosni, hisz tiszta penz. Fel tudod tuntetni ha van benned erre hajlandosag. De ha nincs akkor azonban nincs az a tunder aki tisztara mossa romlott lelkedet, erre csak max. A Joistenkepes.
2021. márc. 13. 18:54
58/61 anonim válasza:
A kérdező se tudja miről beszél, ne aggódjatok :)
59/61 A kérdező kommentje:
De de tudom. Csak ti beszeltek mellé
2021. márc. 28. 14:54
60/61 A kérdező kommentje:
Pl. Fekete jövedelemről miközben a bevallott s leadózott jovedelem nem az. Az meg hogy majd ha a nav megtudja... Miközben ott van az Adó bevallásban s már tudja...
2021. márc. 28. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!