Ha veszek bitcoint hol tároljam hogy biztosan ne lopják el a hackerek?
Figyelt kérdés
Mindenképpen fizikai tárolás szükséges?2021. márc. 10. 22:31
11/88 anonim válasza:
Na mi van, ennyire irigykedtek? (9)
12/88 anonim válasza:
11
Már ebből is lehet tudni, hogy csak provokálsz.
14/88 anonim válasza:
Ja és bocs, de privátban nem válaszolok. Biztonsági okokból. Ki tudja, hogy ki akarja kinyomozni ki vagyok, hol vagyok, hogy betörhessen és ellophassa a jegyzeteimet? Ennél sokkal rafkósabb vagyok.
15/88 A kérdező kommentje:
14. Ja értem, én nem tudok ilyet tenni, azt se tudom hogy kell. Xd nem vagyok okos.
2021. márc. 12. 13:04
16/88 anonim válasza:
15-ös, biztos, hogy okos vagy, mert látszik a kérdésedből, hogy adsz a biztonságra. De nem tudhatom, hogy ki van a vonal másik végén, vagy kinek mit ad tovább.
17/88 anonim válasza:
16
Ja, te meg biztos VPN-t használsz, hogy elrejtsd az IP címedet, nem? :D
18/88 anonim válasza:
17-es, már eleve sokan így fórumoznak. Alap.
19/88 A kérdező kommentje:
16. Köszi, de nem vagyok az sajnos. Sikerült ebből is kimaradni, most majd lehet veszek egy kis töredék bitcoint de abból vagyon már nem lesz. Kár hogy nem látom a jövőt. Ha 10 éve vettem volna vagy bányásztam volna, most jó lenne.
2021. márc. 12. 17:08
20/88 anonim válasza:
Ne sajnáld. Majd lesz másban szerencséd. Nézz körül, hogy mikbe érdemes most keveset fektetni, hogy később több legyen. Ha elveszíted, akkor keveset vesztesz. Ha bejön valamelyik, akkor nyersz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!