Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megállapítani,...

Hogyan lehet megállapítani, hogy valódi a márkás holmi?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, van ebben a témában valami honlap videókkal (különböző márkák esetében milyen csalhatatlan jelek utalnak a termék eredetiségére).
2010. aug. 18. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Hogyha ugyanolyan mint a többi, akkor az valódi.

Ha egy kicsit jobb, de olcsóbb, akkor az egy Kinában készült hamisitvány.

2010. aug. 18. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

nem tudod megállapitani.már az üzletekben is bent vannak a hamis dolgok,és eladják eredetiként.

a másik meg az hogy sok mindent Kinában gyártanak.nekem van márkás szemüvegem,az is ott készült,és a Nike cipőkön is az van,amit boltban vettem.

2010. aug. 18. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Én már elég régen születtem ahhoz hogy tudjam.

1980 körül az összes valódi Lewi Strauss farmernadrágot Magyarországon gyártották, pedig akkor nálunk olyat csak az ecserin lehetett kapni.

Akkor most miért ne gyárthatnának valódi árút Kinában?

2010. aug. 18. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsónak: a valódiságot nem zárja ki, hogy Kínában vagy Magyarországon készül. Ismerősöm itthon pl. Adidas és Heavy Tools holmikat varrt, de az anyacég megbízásából, nagyon szigorú minőségi feltételek mellett.

Köszönöm a válaszokat, mind hasznos volt, várom a továbbiakat!

2010. aug. 18. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!