Rövidebb munkaidejű diákmunka?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és egy erős szakgimibe járok. A tanulmányi eredményemen nem szeretnék rontani, különböző okok miatt.
Viszont szegény család vagyunk, a szüleim megmondták, hogy eltartani is nehéz magunkat, ők nem fognak plusz pénzt adni, de nekem szükségem van rá. Nyáron természetesen tudok majd rendesen dolgozni, de most így érettségire, szakmai vizsgára való készülés, alatt kevesebb időm van.
Azzal is tisztában vagyok, hogyha kevesebbet dolgozom, akkor kevesebb a fizetés, de nekem a kevés is számít.
Vagy ha bárkinek van ötlete, hogy a vizsgákra való készülődés alatt, hogyan lehet LEGÁLISAN pénzt szerezni azt is szívesen fogadom.
17/f
2021. márc. 3. 19:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!