Mennyi pénzből jöttök ki átlagosan 1 hónapban? Van gyermeketek? Illetve esetleg hiteletek?
Saját lakásban, relatív alacsony rezsiköltség mellett, hitelmentesen nekem havonta 220.000 forintra van szükségem.
Ebbe az összegben benne vannak:
-a személyes kiadásaim: a ruha/kozmetikum/szépségápolás/fodrász/mobil használatának a díja. Ruhát főleg leárazva vásárolok online.
-kávé amit szeretek igy otthon és kinti elviteles kávézóban is szoktam vásárolni
-szórakozás ami elenyésző vagy sporttevékenység díja de jelen esetben külsős sportparkban tornázom ingyenesen
- saját ételem ami végtelen egyszerű fogásokból tevődik össze és sokat figyelem az akciókat Aldiban és nem eszek sokat se mennyiségre nő létemre Nem eszek húst, nem szoktam nassizni, nem vagyok chips függő és nem eszem meg egyszere a hétvégi bevásárlás tartalmát igy be tudom osztani.
Minden extra dolog mondjuk egy telefonnak vagy háztartási gépnek a megvásárlása ezen felüli pluszköltség. Autóm nincs és ritkán utazom külföldre illetve bulizni se szoktam járni. Ha ezek is meglennének szerintem szükséges lenne a havi 350.000.
29/n
Ketten, gyerek nélkül 270-ből jövünk ki nagy extrák nélkül. Hitel nincs, 90 ezer albérlet van.
A fizetésünk többi pénzét félre tudjuk így tenni.
Mindig annyiból amennyi bejön, minusz kb 10 % félrerakva vésztartaléknak!
Egyébként kb.300.000.-, két fő 70 felett!
500-600e kettőnk összjövedelme,
egy 20 éves és két kamasz gyerek,
250e havi hiteltörlesztés + rezsi,
Budapesten 60 négyzetméteres, 3 szobás lakótelepi lakás, kocsi nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!