Egy KFT arra kér papiron legyek ügyvezető igazgató 6 hónapig. Átvilágít a bank nem vagyok e bár listás stb. Ezalatt a 6 hónap alatt venne a cég egy munkagépet 50misiért. Ebből 10% banki kölcsön (az én aláírásommal) a maradék pályázat/támogatás. ???
Kérdező, ne legyél már balek!
Te is látod, hogy veled akarják elvitetni a balhét. Mégis min gondolkodsz?
Sok lóvét ajanlottak? 🤔
Hidd el, ezen te bukni fogsz.
Csalás, sikkasztás, adó csalás.
Ilyen dolgokkal vadolhatnak meg akár a cég eladását követő 5. évben is.
Ha olyan patyolat lenne a dolog, akkor nem fizetnének embereknek, hogy hónapokat ügyvezetősködjenek. Tudtam hasonló esetről, ott a rendes cég mellett csináltak egy Kft, az egyik egyszeri melóst 5 millióért megtették ügyvezetőnek, majd ott mosták a pénzt. Ügyesek voltak, mert nem buktak meg, de ha meg is bukik, akkor a Gipsz Jakabot szedik elő, akár évekkel később.
Baromi nagy a rizikó, mert nem tudható, mikor borul a bili, lehet hogy nálad, de lehet, hogy majd 2 ügyvezetővel arrébb. De ugye az se garancia, mert minden érintettet elővesznek.
Stróman szeretnél lenni?
Ne tedd, bármilyen csábító.
Sokba fog kerülni... Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!