Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Törölnek a munkaugyi nyilvanta...

Törölnek a munkaugyi nyilvantarzasbol ha kihagyom az általuk felkínált állást mert keveset fizetne?

Figyelt kérdés
Hiába van két jó szakmám mégis csak kozmunkasnak tennének be fillérekért,naná hogy nemet mond rá az ember, emiatt biztos hogy törölnek mert van olyan opció is hogy a felkínált bér miatt nem fogadja el a munkát kereső az állást!!

2021. febr. 24. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Olyan van, hogy kiközvetítenek, de mondjuk nem találnak alkalmasnak. Akkor nem tesznek ki a rendszerből.
2021. febr. 24. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Szakmunkást nem közvetítenek ki közmunkásnak, ezt honnét veszed?!
2021. febr. 24. 19:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak onnet hogy márpedig engem kiközvetítettek hiába van érettségim,meg 2 szakmám,ráadásul már nem is először hiába mondtam hogy nem vállalom a kikozevetitest!!van a polgármesteri hivatalban egy jó ismerősom is már ő is megjegyezte hogy engem mindig ki akarnak közvetíteni kozmunkasnak!!
2021. febr. 24. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Van orvosi vizsgálat. Szemvizsgálat pl. Nem olvasod le a betűket,mondván nem látod. Megmondod többet leszel táppénzen mint ott a derekad, gerinced miatt, iszol előtte 3-4 kv magas vérnyomás...Tovább is van, mondjam még?
2021. febr. 24. 21:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Azert ez nem olyan egyszerű,foglalkozasegeszsegugyi orvos akkor huzza csak be hogy nem alkalmas aha nagyon beteg az illető vagy felholt azért fizetik lehetôleg mki alkalmas legyen,régebben engem is alkalmasnak talált korlátozva ennek ellenére kikerultem a rendszerből aztán írtam a főnöknőnek levelet volt bennt két orvosi leletem és utánna visszavettek a rendszerbe !! Tehát akkor miről beszélünk vicc az egész,hiába van bennt hogy nehéz fizikai munkával jár a feladat akkor is max azt húzza be doki hogy alkalmas de korlátozva nehéz munka kerülendő
2021. febr. 25. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!