Hogyan lehetne kikerülni, hogy a végrehajtó elvigye a cuccokat?
Figyelt kérdés
Egyedülálló nő vagyok, egy olyan lakásban élek, ahol a hitelem nem törlesztése miatt, elvesztettem, így a pénzintézet vételi opció használatával, átadta egy cégnek ezt a lakást. 2 fiammal élek együtt. Állásom nincsen. Nagyon sok a tartozásom. Ennél a végrehajtónál már kettő tartozás van összesen 500 ezer forint értékben. Mit lehetne csinálni az ellen, hogy elvihesse a holmijainkat a lakásból? Honnan tudjam, hogy mikor jön, amikor azt ajánlják érdemes itthon lenni amikor jön. A kijelölt ügyvédemet nem szeretném felkeresni, mert nagyon rossz a hírük. HÍvjam fel a végrehajtót? Adjam el az összes cuccomat egy svájci cégnek (amiből persze pénz nem keletkezik, csak papíron)? Olyanok válaszoljanak lehetőleg, akinél már járt végrehajtó, vagy tud praktikákat.2010. aug. 17. 17:10
11/14 anonim válasza:
Nem közüzemi tartozás, ez mindkettő személyi kölcsön volt, amit lakásfelújításra költöttünk, akkor még a volt férjemmel, de válás után már csak rám maradtak.
12/14 anonim válasza:
Bocs az off-ért, de csak azt sajnálom, hogy Magyarország fejesei nem olvassák ezeket az oldalakat. Nyomorognak az emberek, elvesztett lakások, albérlet egy életen át, kilátástalan jövő, tönkrement házasságok az anyagiak miatt. Nagyon szomorú.
13/14 anonim válasza:
Zalatnai Művésznőtől azt is elvitte a végrehajtó, ami nem is az övé volt. Akkor ez most hogy működik?
14/14 A kérdező kommentje:
Igen. Zalatnay ügyéről én is olvastam, de nem tudom mi igaz belőle... Köszönöm a kedves válaszokat. Ha esetleg eladnám arra hivatkozva a bútoraimat egy külföldi cégnek ahol egy barátom a tulaj, hogy nem volt élelemre pénz, akkor is fedezetelvonás történik?
2010. aug. 18. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!