Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vélemények a Strong Future...

Vélemények a Strong Future International-ról? (SFI)

Figyelt kérdés

Ismeri valaki?Facebookon botlottam bele.

Vagy ha netán valaki tagja is már,attól pláne szívesen fogadnék egy véleményt hogy neki mennyire működik ill. mennyire vált be ez az egész,magyarán tényleg keres-e vele és ha igen mennyi pénzt.

https://www.youtube.com/watch?v=k1gk6ePvQuY

Az a baj,hogy nekem túl szépnek tűnik hogy igaz legyen :-)

Itt a hozzá tartozó webáruház oldala is,szóval annyi azért bizonyos hogy nem pilóta és nem is piramis játék,más kérdés persze hogy ettől még mennyire lehetne mindezzel pénzt is keresni: [link]

Amúgy nem rosszak az áraik,sőt,pl. találomra megnéztem egy bizonyos

GoPro Camera Hero 7 Silver-t,ami náluk 210,50 USD,vagyis kb. 63000 Ft: [link] detail.php?item=612508 míg az arukereso.hu szerint magyarban legolcsóbban elvileg 74000 Ft-tól lehet hozzájutni: [link] Vagy itt van ez az egér: [link] detail.php?item=512763 náluk 17 dolcsi,vagyis kb. 5100 Ft,az ázsia centerben meg 13000 Ft: [link] Persze azért nem mindenben ilyen jók ott sem árak,pl. French Press kávéfőzőt az amazonon találtam volna még olcsóbban is,sőt laptop hátitáskát Magyarországon is,szóval változó.Meg hát ezek ugye nem igazán napi fogyasztási cikkek,szóval kérdés hogy ilyenekből mennyire lehetne egy legalább viszonylag tartós,állandó forgalmat bonyolítani.

Szóval tényleg nem tudom :-S

#webáruház #Strong Future International
2021. febr. 22. 22:12
 1/1 anonim válasza:
Üdvözlöm : Igen valós cég 23 éve müködik és valóban pontosan kifizeti tagjait . Én már 11 hónapja vagyok bent ,de vannak akik már 20 éve. AZ egész világról dolgoznak ,és bárhonnan tudunk csatlakozni . Csak ajánlani tudom.? Akkor dolgozunk vele amikor akarunk és ott ahol éppen vagyunk.
2021. aug. 6. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!