Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » GLS csomagfeladás lehetséges...

GLS csomagfeladás lehetséges közvetlenül a futárnál?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen cseréről lenne szó, a futár holnap hozza ki amit én megrendeltem, én meg feladnám visszaküldésre a korábbit. Azt látom, hogy csomagpontokon lehet feladni, de ha már itt van a futáruk, nem lehetne neki is átadni amit visszaküldenék?

(Egyébként szerintetek visszaküldésnél szükséges a GLS-t használni, vagy elég szokott lenni, ha postán adom fel, mert ugye a webáruháznak nem gond ha kicsit tovább várnak mire megérkezik. :D)

2021. febr. 17. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

A webáruházzal hogy beszélted meg? Ilyen esetben el szokta vinni a futár, mert előre jeleznek neki, hogy cserecsomag.

Ha viszont nem tud róla, nem fogja elvinni.

2021. febr. 17. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel annyi infót megadtál, például a webáruház nevét, az áru fajtáját, satöbbi, ezért egészen biztosan kijelenthető, hogy fogalmunk nincs. Egyeztess a webáruházzal. Ha már megvásárolni meg tudtad, kicseréltetni is, akkor igazán megtehetnéd azt a szívességet nekik, hogy a visszaküldés mikéntjét is megérdeklődöd.

Mondjuk ha nem ide írtál volna hanem nekik emailt, már meg is lennél.

A futárszolgálatok elvileg biztosítanak helyszíni csomagfelvételt, de ennek általában külön díja van, nem hiszem, hogy automatikusan lemondanak erről. Velük kéne kapcsolatba lépni ezügyben.

2021. febr. 17. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt már cserecsomagom. Ott a webáruházzal egyeztettem, mondták, hogy jön a futár csak adjam oda neki a pakkot és nincs más dolgom. Jött a srác, már rakta is rá a matricát, hogy kitől-hova viszi, a másik csomagot meg odaadta. Szóval ott a bolt egyeztetett a GLS-sel, hogy honnan kell elvinni a cuccost.
2021. febr. 17. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!