Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki dolgozott...

Van itt olyan aki dolgozott (vagy fog) diákmunkát tanévközben?

Figyelt kérdés

Most nem egyetemistákra gondolok elsősoron, hanem gimnazistákra.

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen munkát tudnék évközben vállalni, de azért mégis a tanulás az első..

Köszi!

2010. aug. 17. 09:28
 1/3 anonim válasza:

én pultosként dolgoztam gimi közben 1 évig :-)

délig volt órám, hazamentem, 2-3 felé át a kocsmába, estig ott pörögtem, ha volt valami nagyobb dolog akkor munka közben tanulni is tudtam :) imádtam. persze nem minden nap mentem...

2010. aug. 17. 10:32
 2/3 A kérdező kommentje:
És hol találtál rá erre a munkára? :)
2010. aug. 17. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Én heti 2-3 alkalommal reggel metro újságot osztogattam. Mivel megvolt a nyelvvizsgám, nem kellett bejárjak angolra, illetve volt amikor nem is volt első óránk. A másodikra pedig általában éppen bezuhantam, de a tanárok tudták, hogy dolgozom reggel, ezért elnézték nekem.

Valamelyik diákszövetkezetnél, azt hiszem, a Meló-diáknál vállaltam.

2010. aug. 17. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!