EBayen olyankor mi van ha megnyerek egy bidet, de az eladó nem hajlandó Magyarországra szállítani?
Ki akartam fizetni egy licitet amit megnyertem (csak én licitáltam, más licitáló nem volt), de akárhányszor a checkoutra megyek, ezt az üznetetet kapom:
"Unfortunately, this seller will not ship this item to Hungary. Here is what you can do:
Update your shipping address and try again.
Please contact the seller to request order total."
*A címemet nem kell frissítenem, mert rendben van, vettem már vagy 200 dolgot, eddig minden megjött (kivéve egy dolgot amit lenyúlt a vám). Másrészt meg mégis mi az hogy frissítsem a címem, tán küldessem Kubába amit vettem vagy mi a szösz?
*A request total nem tudom miként lenne itt értelmezhető, tekintve hogy csak ezt az egy terméket nyertem liciten, mást semmit nem vettem, legalábbis ettől az eladótól.
Ilyenkor mit kell csinálni? Majd a végén még nyit valami ügyet ellenem hogy nem fizetek, holott az eBay nem enged fizetni emiatt a hibaüzenet miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!