Kriptovaluta vásárláskor és kereskedéskor milyen költségekre kell számítani?
Az egyértelmű, hogy vételkor van egy fee, az is, hogy az banki átutalás általában olcsóbb pl a binance-en, mint a sima bankkártyás fizetés.
Azt is tudom, hogy a bika piacnak magasabbak a tranzakciós díjai úgy ált, mint a medvének.
De milyen költségek számottevőek, pl ha egy coint váltok át egy másikra vagy amikor vissz akarom konvertálni fiat valutába esetleg a számlák közötti utalás?
Úgy nagy általánosságban mi éri meg jobban mikor ki akarok szállni valamelyikből átváltani egy stable coinra vagy fiatban kivenni?
Esetleg a járulékos költségek miatt van egy minimum összeg ami alatt ti már nem vennétek coinokat?
pl 10ezer, 50, 100 ilyesmire gondolok
vagy akár ennyire kis összegért is megérheti hetente venni mondjuk bitcoint meg ethereumot mert úgyis százalékosan vonnak le vásárláskor?
vagy van egy adott ára és ezért csak nagyobb összeggel érdemes?
igen igenazt tudom, hogy a realizált nyereség után kell fizetni.
és azt jól tudom, hogy jelenleg az egyik legolcsóbb módja a vásárlásnak ha revoluton váltok át forintot euróra és sepa utalással veszek binance-en bitcoint?
már csak annyi, hogy a legtöbb központosított váltón coint másik coinba konvertálni ált ingyenes?
meg gondolom az is változó milyen gyors a process
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!