Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor jön meg a wishes csomagom?

Dragio10 kérdése:

Mikor jön meg a wishes csomagom?

Figyelt kérdés
Csomagom át 2021.01.03. Rendeltem meg és elvileg már hatodikán elkezték kiszálítani és már mind kettő kiszálítási dátum lejárt egyik 01.30 volt másik 02.11. volt,lehetséges, hogy még megjön vagy mit tegyek?

2021. febr. 11. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Kezdetnek nézd meg, mit mutat a tracking number, rákereshetsz külső oldalakon is, mint pl a parcelsapp.

Ebből kiderül, hol jár a csomagod épp, lehet, hogy már nem messze.

Ha a wish oldalán lejárt az utolsó dátum, amíg megjöhet (ez jellemzően 60-90 nap szokott lenni, de nézd meg pontosan, termékenként eltérő), akkor indíthatsz az oldalon pénzvisszafizetési kérelmet.

2021. febr. 11. 14:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát még mindig ugyan azt írja privát üzenetben le írtam amúgy 37 nap telt el oldal szerint
2021. febr. 11. 22:26
 3/4 anonim válasza:
Sajnos a Magyar Posta hetekig-hónapokig ül a küldeményeken: még feldolgozni se kezdi el
2021. febr. 13. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
4 5 6 hét mire a megrendelt cuccaimat megkaptam. egyre rosszabb a wish. ugyanannyira felemelték a postadíjjat szinte, mint amennyibe az áru kerül.
2021. febr. 25. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!