Milyen bármixernek lenni Ausztriában?
Tapsztalatokat írnátok?
Köszi.
Nem egy leány álom. Jól lehet keresni, de kemény mint fizkailag mint szellemileg.
Egy felsőfok C1 szintű német legalább kell hozzá + B2-es Középfok Angol. C1 német alatt maximum valami segédnek tennének be a bárba. Folymatos kommunikáció van a vendégekkel. Mivel a legtöbb helyen kapsz szállást és ellátást így sokat lehet spórolni. Bár egy szállodában élni, nem egy leányállom, mindig megtalálnak minden hülyeséggel, folymatos a zörgés, a gyerek szállodákban pláne meg ott nagy a mocsok is. Egy szezon alatt kb 3 millió forintot tudtam félre tenni, de ez függ a helytől beosztástól, személytől, mióta dolgozol ott. Van szezon pénz és karácsonyi pénz is. Álltalában szezonok vannak kint Ausztriában, éves állás az a határhoz közelebb szokott lenni, de ott 99%-ban nincsen szállás. A munka az kemény mert mindenhol emberhiány van, és 4 csillagban ugyan úgy felszolgálsz is. Ritka az a hely ahol nem. 3 csillagban nincs külön báros, 5 csillagban pedig csak báros vagy. Nagyon stresszes meló, kicsinálnak a vendégek a tulajok meg a kollégák. Ha felszolgálsz is akkor a konyha is. Úgy néz ki egy napod, hogy bemész kb délután 1-2-re zajlik a Caffe-Kuchen, rohangász össze vissza, eközben meg dolgozzál üres bárból, közben a bárt is töltöd fel. Ez kb 16-ig elmegy aztán kicsit nyugi van felterítesz kintre ha nincs pincér megcsinálsz minden háttér melót, napi bor feltöltés, koktélokhoz cuccok,díszek, feltöltöd a bárt, aztán készítesz valami ropogtatni valót estére,(ha van valamilyen zenés rendezvény aznap, akkor az szívás) majd 17:30 körül van 30 perc szüneted eszel valamit. És kezdődik az igazi meló, 18-tól kezdődik a vacsora lassan szállingózik be a tömeg az étterembe, 20-22-ig leszopod magad akkora a pörgés, közben segítesz hordani a kaját is, a pincérekkel, mert szarrá ússzák magukat, ha alacart van az megint csak szívás. 11-körül lenyugszik az egész. A pincérek elmennek haza, te meg ott maradsz zárni az alkeszokkal egyedül. Kitakarítod a bárt, kiviszed a szemetet, a zaccot, letakarítod az azstalokat, kitakarítod a kávégépet. Bezárod a hotelt ennek van egy folyamata minden szállodában. 1-2 körül ha szerencséd van akkor leléphetsz. Soha nem tudok mikor végzel, nincsenek hétvégék se ünnepnapok, mindig téged találnak be minden faszsságal először mert te vagy a bárban. Kemény meló, mint fizikailag mint szellemileg. Rohadt jó német és egy közfok angol kell hozzá. Így ennyi ami elsőre eszembe jut. Amit szerintem kerüljél el az a gyerek szállodák, a bio szállodák, a hegyekben amik vannak eldugva szállodák, illetve a 4 csillagos szállodák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!