Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen tanacsokat adnatok egy...

Milyen tanacsokat adnatok egy kezdo befektetőknek?

Figyelt kérdés
Peldaul melyik platformokat es oldalakat erdemesebb hadznalni? Mit tarton szem elott, hogyan taktikazzon? Stb.

2021. febr. 10. 18:05
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírás miatt.
2021. febr. 10. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Hat sztem kezd virtualis portfolioval es utana is csak annyit fektess be amennyit nem sajnalsz elveszteni.

En a tozsdeben csalodtam, de a crypto vilagaban eleg nagy hozamom volt. Legy nyyitott mindenre, a befektetesben ugyis az a lenyeg hogy mennyit hoz adott ido alatt

2021. febr. 10. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Gabonába fektess, pár napja olvastam itt, hogy az a tuti.
2021. febr. 10. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Kezdő befektető? Hát, kezd egy demo számlával, aztán vegyél 500 000 Ft elfelejtendő összeget és azzal kezdj. Tekintsd tanulópénznek, mert valószínű el is fogod veszteni, de legalább önuralmat, türelmet és higgadtsagot fogsz tanulni. Közben tanulj rengeteget másoktól.
2021. máj. 1. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!