Melyik felületen érdemes Dogecoin-t venni?
Sziasztok! Dogecoin-ba szeretnék fektetni de nem világos még, hogy ezt melyik felületen is tudnám megtenni. Melyik oldalak a legmegbízhatóbbak valamint nincsenek gondok a kifizetéssel? Csak annyi, hogy regisztrálok, befizetek és veszek-eladok?
Minden jóindulatú tanácsot elfogadok.
Köszönöm a segítséget!
Én is. :)
100 dollárért vettem, jelenleg $40 hasznom van rajta, de nem tervezem eladni, még venni szeretnék mellé, csak most elég magasan van egy dogecoin értéke, majd ha 0.30 alá csökken megint, akkor veszek még.
Igen, vettem. #12-es válaszolóval hasonlóan Binance-n én is
Én is azt vártam, hogy majd felmegy. Bent hagytad aztán, hogy döntöttél a tegnapi zuhanás után?
Remélem a sok kárörvendőnek kiélesedik a látása. Mikor valaki segítő jellegű válaszra vár, nem épp a legjobb döntés szapulni azért, mert nem egy véleményen vagytok, mert nem biztos, hogy az a jó amit te állítasz.
További sok szerencsét mindenkinek a kripto világában.
Doge-1 to the moon ;)
Nem is működik a blokklánca. Én leszedtem a WIn64 klienst és 24 óra alatt még a header-ket semi tudta szinkronizálni (!!!). Ez egy halott chain:
Ami nem csoda egy vicc-nek készült dolognál persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!