Van olyan angol/magyar kozmetikai oldal, amelyik szállít Szerbiába/világszerte?
Figyelt kérdés
Ameddig Magyarországon éltem, nagyon sok helyről tudtam rendelni, pl Notiono, Vivantis, Beautybay, lengyel Sephora stb. De amióta hazaköltöztem, egyszerűen nem találok oldalt, amelyik szállít Szerbiába. Nagyon sok angol oldal nem szállít pl, se a magyországi kozmetikai oldalak. Egyszer rendeltem Beautybayről, de alapból 15 euró volt a szállítási költség, plusz mivel meghaladta az 50euró limitet, a vám és a kezelési költség miatt is fizettem kb 25 eurót. Egyelőre a feelunique oldalnál kötöttem ki, de ott meg rengeteg márka nem is szerepel. No meg igaz, hogy nálunk is van sephora, de az üzletben minden 1,5x-eres áron van.
Ha valaki tud valamilyen oldalt, ami világszerte szállít, és nem sok a szállítási költség, az kérem írja le.
2021. febr. 7. 19:11
1/2 felkelhetetle válasza:
Sajnos Szerbia, nincs benne olyan nemzetközi egyezményekben, mint pl Magyarország, igy a Szerbiába történő rendelés, az mindig sokkal költségesebb lesz. A szerbiai oldalt keress, az a legjobb esélyed, vagy pedig megrendeled Magyarországra és ha arra jársz felveszed. Ennél jobb megoldás sajnos nincs, ami megérné. :S
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos. Megkönnyítené a dolgomat, ha Szerbiának lennének ilyen kereskedelmi egyezményei, de hát most így eléggé korlátozva vagyok. Keresgéltem oldalt is, de mindegyik online oldalnak kamuszaga van, 1-1 termék vagy nevetségesen olcsó, vagy csak nem találok olyan információt, ami az oldal hitelességét bizonyítja. 😅
2021. febr. 18. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!