Mi a legjobb befektetés manapság?
Én állampapírba fektettem, nem biztos hogy a legjobb befektetés, de biztonságos és nem kell foglalkozni vele.
Ingatlan jó befektetés, de hosszú megtérülési idő és sok munka van vele.
Kripto kockázatos, de szép összegeket lehet/lehetett belőle kiemelni. Kripto bányász gépbe viszont érdemes befektetni, nekem amikor lett volna rá lehetőségem nem tettem, most meg ahogy nézem a gpu piacot nem is tudnánk összerakni egyet, ami jelentős profitot termelne.
Iden van a bitcoin eve, en tobbek kozott iden abba tolom.
A GME-t is erdekes kovetni, hetfon amikor lenyomjak az arfolyamot akkor majd bevasarolni es ha osszejon a squeeze akkor majd eladni.
De hiaba mondok en akarmit, ha nem fektetsz magadba vagy a tudasba. Youtubeon hatalmas mennyisegu tudas van bitcoinnal / tozsdevel / befektetesekkel kapcsolatosan. Mivel a te penzed, ezert TE kell meghozd a dontest hogy mibe fektess, es TE kell megcsinald a DD-t hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!