Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Bitkoinról?

Mi a véleményetek a Bitkoinról?

Figyelt kérdés

Párom bele akar kezdeni..

De nekem vannak kétségeim!

Mit gondoltok erről?

Azt hallottam nem lehet bukni rajta és bármikor kiveheted a pénzedet. Illetve hogy a berakott pénzed kamatozik.

Szerintetek?

2021. febr. 5. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
13%
Kamu vagy
2021. febr. 6. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hallottam nem lehet bukni rajta és bármikor kiveheted a pénzedet. Illetve hogy a berakott pénzed kamatozik."

Az a MÁP+, nem a Bitcoin :D

A Bitcoin olyan, hogy ha olcsóbban adod el, mint amennyiért vetted, akkor buktál rajta, ha drágábban, akkor meg nyertél.

2021. febr. 6. 00:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes a megtakarításod egy kis részét Bitcoin vagy Ethereumban tartani, de csak annyit amennyit tudsz nélkülözni akár évekig is, ha esetleg úgy alakul az árfolyam hogy alatta van mint amennyin vetted. Ez az összeg nyilván mindenkinek más. Valakinek 10ezer Ft is sok pénz, valakinek 1 millió Ft sem. Egy biztos. 0-át érni, vagy megszűnni nem fog a bitcoin, és habár vannak erős hullámvölgyek, hosszútávon évtizedes viszonylatban az árfolyam felfelé megy.
2021. febr. 6. 00:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem hogy ha nem tudod hogy mi az a tozsde, hogyan mukodik, felsz vagy egesznap az arat nezed akkor nem neked valo.

Ha hosszu tavra tervezel, akkor simman havonta tolj be 10 szazalekot a megtakiritasodbol egy jobb tozsdere ( coinbase/kraken ) es arra vegyel bitcoint.

Tobb mind 4 eve cryptozok, eddig sose nyertem altcoin vasarlassal, sok meseprojekt volt akik jobbak gyorsabbak erosebbek memebbek voltak mint a bitcoin de en eddig meg sose nyertem vele ( najo, egyszer igen, de akkor akkora szerencsem volt hogy hihetetlen )

A bitcoinba a ciklusok 4 evesek, iden fog lezajlani ami 2017 ben, szoval csak okosan vasarolj mert hanem a jol kikovezett buy high sell low kozosseg tagja leszel

2021. febr. 6. 06:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire vakon inkább engedjétek el.
2021. febr. 6. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!